- Reaksiyon skoru
- 36
Merhabalar bi yıl sınıfta kaldım bu yıl açık liseye geçmem lazım nasıl geciliyo bilmem gerekenler neler yardımcımcı olurmusunuz
kacinci sinifta kaldin 9 mu ust siniflar mi?Merhabalar bi yıl sınıfta kaldım bu yıl açık liseye geçmem lazım nasıl geciliyo bilmem gerekenler neler yardımcımcı olurmusunuz
11 dekacinci sinifta kaldin 9 mu ust siniflar mi?
gecemezsin.11 de
9 da kalınca mı geçiliyogecemezsin.
evet diger siniflar icin 2 yil olmasi gerek ben 9 da kalip gectim9 da kalınca mı geçiliyo
Yok ya geçiliyomuş kokturmayın milleti arkadaşı aradım şimdi oda benden bi yıl önce kalmıştı geçmişevet diger siniflar icin 2 yil olmasi gerek ben 9 da kalip gectim
bildiginiz yoldan vazgecmeyin hocam o zaman kayit icin banka uygulamasindan yeni kayit olusturup ucreti odemeniz ve kimliginiz yetiyorYok ya geçiliyomuş kokturmayın milleti arkadaşı aradım şimdi oda benden bi yıl önce kalmıştı geçmiş
Yani kayıt için şeye filan git diyolar onları nasıl yaptın halk merkezi filanbildiginiz yoldan vazgecmeyin hocam o zaman kayit icin banka uygulamasindan yeni kayit olusturup ucreti odemeniz ve kimliginiz yetiyor
dediklerimi yaptiktan sonra gidin zaten gorevliler yardimci oluyorYani kayıt için şeye filan git diyolar onları nasıl yaptın halk merkezi filan
yeni kayit donemi acilinca halk egitime gidip vesika vs vericen sonra para odeyeceksin 400 civari. sonra her donem para yatirip sinava gircenYani kayıt için şeye filan git diyolar onları nasıl yaptın halk merkezi filan
Anladım yani ekstra olarak internet den işlemler filan oluyor muyeni kayit donemi acilinca halk egitime gidip vesika vs vericen sonra para odeyeceksin 400 civari. sonra her donem para yatirip sinava gircen
yok hocam halk egitime git onlar yardimci olur. eylulun ilk haftasi kayit basliyormus. benimde son sinav aralikta baba mezunAnladım yani ekstra olarak internet den işlemler filan oluyor mu