Sene sene geçiliyormuş öyle demisti hoca bize yani 10.sınıf 1. Dönem geçmek isteyen 11 olunca geçiyorAçığa geçmek için hangi belgeler lazım?
Dostum son tarih yarındı diye biliyorum, müdürüne danış ama geçmeye bilirsin, son saniyeye bırakmasaydın keşkeAçığa geçmek için hangi belgeler lazım?
20 marta kadar sürem var diye biliyorum amaDostum son tarih yarındı diye biliyorum, müdürüne danış ama geçmeye bilirsin, son saniyeye bırakmasaydın keşke
Lise sonum zaten şuanSene sene geçiliyormuş öyle demisti hoca bize yani 10.sınıf 1. Dönem geçmek isteyen 11 olunca geçiyor
Dostum son tarih yarındı diye biliyorum, müdürüne danış ama geçmeye bilirsin, son saniyeye bırakmasaydın keşke
Hocam sanırsam 10 ocakta mi ne başvurular kapandı açıköğretim başvuru tarihleri yazarsan görebilirsin bütün belge ve tarihleri20 marta kadar sürem var diye biliyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lise sonum zaten şuan
Okula gidip müdür herhangi bir belge veriyor mu yada okul sisteminden bir kayıt açtırılıyormuBağlı bulunduğun ilçede ki halk eğitim merkezine gidiyorsun bir kaç fotoğraf kimlik ve kayıt ücreti.
Okuldan bir şey yaptırdığımı hatırlamıyorum şu anOkula gidip müdür herhangi bir belge veriyor mu yada okul sisteminden bir kayıt açtırılıyormu
Peki tanıdıklarımın hepsi neden okula uğradıkdan sonra açığa geçtiler merak ettimOkuldan bir şey yaptırdığımı hatırlamıyorum şu an
tasdikname alıyorlardırPeki tanıdıklarımın hepsi neden okula uğradıkdan sonra açığa geçtiler merak ettim