Hayir, 28 şubata uzatıldı.Açık lise kayıt tarihleri geçti. Bu dönem geçemezsin, sonraki kayıt zamanında geçebilirsiniz.
tamam kardeşim siliyorlarsiliyorlar
kaynak verir misiniz?Hayir, 28 şubata uzatıldı.
Evet sadece izinli olarak çeviriyorlar.Müdür veya Baş Müdür Yardımcısı ile konuşursan o devamsızlıklarını hastalıktan dolayı idare iznine çevirebilirler.
heyet raporunu nasıl alıcağımı bilmiyorum bu gün de göz doktoruna gittim mesela beyin mr'ı çektirmeden önce emin olmak için tümör olabilir migren olabilir daha belli değilSanırım siz de beni anlamadınız. Hastaneden heyet raporu alındığı takdirde 60 gün devamsızlık hakkı bulunuyor. İlgili yönetmelik maddesi;
"(5) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir. Ancak üniversite hastaneleri, eğitim ve araştırma hastaneleri veya tam teşekküllü hastanelerde kontrol kayıtlı sürekli tedaviyi ya da organ naklini gerektiren hastalığı bulunanlar, tam zamanlı kaynaştırma yoluyla eğitimlerine devam eden özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler ve özel eğitim meslek liselerine kayıtlı olan öğrenciler, sosyal hizmet, emniyet ve asayiş birimlerinin resmî raporları doğrultusunda koruma ve bakım altına alınanlar ile tutuklu öğrencilerin özürsüz devamsızlık süresi 10 günü geçmemek kaydıyla toplam devamsızlık süresi 60 gün olarak uygulanır."
evet sadece izinliye çevirdiler özürlü devamsızlık hakkım 31 gün şuan o yüzden açığa geçmek istiyorum zatentamam kardeşim siliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaynak verir misiniz?
Evet sadece izinli olarak çeviriyorlar.
Ama anlatamıyorum bunlara
28 ocakta son diye biliyordum okuldan hayır geçebiliyorsunuz şuan dediler de ondan sormuştum bende uzatıldıysa geçicem ama nasıl geçiceğimi bilmiyordumHayir, 28 şubata uzatıldı.
hocam açık lise kayıtları bitti çünkü takip ediyorum ben kayıt uzatılırsa ben de geçicem ama şu anda bitmiş durumda.heyet raporunu nasıl alıcağımı bilmiyorum bu gün de göz doktoruna gittim mesela beyin mr'ı çektirmeden önce emin olmak için tümör olabilir migren olabilir daha belli değil
evet sadece izinliye çevirdiler özürlü devamsızlık hakkım 31 gün şuan o yüzden açığa geçmek istiyorum zaten
28 ocakta son diye biliyordum okuldan hayır geçebiliyorsunuz şuan dediler de ondan sormuştum bende uzatıldıysa geçicem ama nasıl geçiceğimi bilmiyordum
şimdi baş dönmesi mide bulantısı ve baş ağrısı problemim var enkaz gibi dolaşıyorum etrafta aynı zamanda psikolojik sorunlarım da var antidepresan kullanınca bu mide bulantısı inanılmaz kötü bi hal alıyor yemek falan yiyemiyorum yer yemez kusuyorum zaten bu sene başıma gelmeyen kalmadı sağ dizim çıktı 1 hafta okula gidemedim vb. özürlü devamsızlık hakkım bu yüzden çok heyet raporunu nereden ve nasıl alabilirim acaba hiç bir bilgim yok
Kardeşim uzatıldı. Müdür yardımcısına git sana bilgi verir.hocam açık lise kayıtları bitti çünkü takip ediyorum ben kayıt uzatılırsa ben de geçicem ama şu anda bitmiş durumda.
seneye artık
açık öğretimin sitesinde yazmıyor?Kardeşim uzatıldı. Müdür yardımcısına git sana bilgi verir.
Hayır görevli olarak değiştiriyorlar yani okulun bir etkinliğine katılmış gibi ve bu devamsızlık sınırını etkilemezdevamsizlik silinmez sadece özürsüz devamsızlık izinliye çevrilir yani gene aynısı olur
Hayır gerekmiyorrüşvet vermek gerekir onun için.