Açık ögretim yardim lazim

Frazled

80+
Reaksiyon skoru
6
Açıktan okurken çalışmaya başladım bu sene. Yakın zaman içinde sınavlarım var. Sınav tatihleri atıldı ama sınavın nerden nereye hangi konuları içerdiğini bilmiyorum. Auzef istanbul üniversitesi uluslar arası ticaret okuyorum. Nerden öğreniceğimi bilen varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Hocam ben de bilmiyorum bu arada, senin için Google'da araştırarak link atıyorum. Şu attığım linke de giriş yapıp dener misin?

Olmadı arayıp sor.
Ayrıca ne kadar kötü bir sistemleri varmış la. Ben Anadolu Üni'de okuyorum, bir yere giriş yaptığın zaman her şey görünüyor.

Hocam ben de bilmiyorum bu arada, senin için Google'da araştırarak link atıyorum. Şu attığım linke de giriş yapıp dener misin?

Olmadı arayıp sor.
Ayrıca ne kadar kötü bir sistemleri varmış la. Ben Anadolu Üni'de okuyorum, bir yere giriş yaptığın zaman her şey görünüyor.
Sitede yazmıyordu ai botu varmış ona sordum söyledi birşeyler ama anlamadım tam ne diyor. Sistem gerçekten rezalet hiçbirşey anlaşılır değil. Artık e-posta atıcam sanırım. Sağolun cevabınız için.

mesaj attım döndüler her dersin yarısı çıkıcakmış.

vizelerde ilk 7 konu dersleri finallerde 14 konunun tum derlerinden sorumlu oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,101
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri