Açık Provizyon Tanımı:Sanal kartım ile internetten alışveriş yaptım. Yaptıgım tutar sanal kartımın hesap hareketlerinde açık provizyon olarak gözüküyor. Bu ne demek oluyor, alışveriş olmamışmıdır ?
kimden onay bekliyor olabilir ?Açık Provizyon Tanımı:
Açık provizyon kelimesini anlamı; banka kartı veya kredi kartı ile yapılan herhangi bir alışveriş sonrası ödeme yapılırken, kartınıza ait provizyonlar ortaya çıkar. Ödeme olması için onay bekleyen işlemlere (provizyondaki işlemler) veya açık provizyon işlemleri denir.
Satıcı onayı olabilir.kimden onay bekliyor olabilir ?
Yaptığınız işlemi iptal mi etmek istiyorsunuz?bankayı arayıp itiraz etsem parayı alabilirmiyim ?
Aldığınız yerde sipariş iptali diye bir seçenek yok mu?aynen, provizyonu para iadesi için iptal ettrebilirmiyim ? Ürün aldıgım siteye güvenemedim.
ok saolBanka ile iletişime geçip şüpheli işlem dersen para karşı tarafa gitmez sanada gelmez karşı tarafla iletişime geçer banka ürün iptal edilirse paran gelir
Muhtemelen dolandırıcılar iletişim bilgileri vs hiç bir şey yok sitelerinde siz en iyi iptal edinok saol
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.turkuretici.com/sivi-yag-5-lt-en-uygun-fiyat-garantisi-ile-ureticiden-tuketiciye site bu