Açık provizyon ne demek ?

Qzer

80+ Silver
Reaksiyon skoru
839
Sanal kartım ile internetten alışveriş yaptım. Yaptıgım tutar sanal kartımın hesap hareketlerinde açık provizyon olarak gözüküyor. Bu ne demek oluyor, alışveriş olmamışmıdır ?

Sanal kartım ile internetten alışveriş yaptım. Yaptıgım tutar sanal kartımın hesap hareketlerinde açık provizyon olarak gözüküyor. Bu ne demek oluyor, alışveriş olmamışmıdır ?
Açık Provizyon Tanımı:

Açık provizyon kelimesini anlamı; banka kartı veya kredi kartı ile yapılan herhangi bir alışveriş sonrası ödeme yapılırken, kartınıza ait provizyonlar ortaya çıkar. Ödeme olması için onay bekleyen işlemlere (provizyondaki işlemler) veya açık provizyon işlemleri denir.

Açık Provizyon Tanımı:

Açık provizyon kelimesini anlamı; banka kartı veya kredi kartı ile yapılan herhangi bir alışveriş sonrası ödeme yapılırken, kartınıza ait provizyonlar ortaya çıkar. Ödeme olması için onay bekleyen işlemlere (provizyondaki işlemler) veya açık provizyon işlemleri denir.
kimden onay bekliyor olabilir ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
  • Beğen
Kredi kartı ile yaptığınız işlemler önce açık provizyon ya da bekleyen provizyona düşer. 1-2 gün sonra dönemici hareketlere geçer
Herhangi bir sorun yok

aynen, provizyonu para iadesi için iptal ettrebilirmiyim ? Ürün aldıgım siteye güvenemedim.
Aldığınız yerde sipariş iptali diye bir seçenek yok mu?

• Beğen
Banka ile iletişime geçip şüpheli işlem dersen para karşı tarafa gitmez sanada gelmez karşı tarafla iletişime geçer banka ürün iptal edilirse paran gelir

Geri