Neler Yeni

Açıköğretim Okumak Gerçekten Mantıklı Mı

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ahmet
Dostlar ben sınav dönemi çok kötü idi ben hiç yoksa biraz daha iyi yapabilirdim bence ama 509K EA yaptım şuan ilcemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum DGS hedefliyorum ama olmazsa diye tekrarsan sonra YKS girmeyi planlıyorum istediğim bölüm YBS İst Üni 400K ile kapatmış 440K ile Kars ama ailem oralara yollamaz ben girersem hem okuyacağımı hem geleceğim için birikim yapabileceğimi düşünüyorum sonrada örgün eğitime yatay geçiş mümkün mü kaç GANO lazım ort anadolu kasabası sayılacak yere geçmek için,mantıklı mı? teşekkürler

Son düzenleme:

catsped

80+ Bronze
Dostlar ben sınav dönemi çok kötü idi ben hiç yoksa biraz daha iyi yapabilirdim bence ama 509K EA yaptım şuan ilcemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum DGS hedefliyorum ama olmazsa diye tekrarsan sonra YKS girmeyi planlıyorum istediğim bölüm YBS İst Üni 400K ile kapatmış 440K ile Kars ama ailem oralara yollamaz ben girersem hem okuyacağımı hem geleceğim için birikim yapabileceğimi düşünüyorum sonrada örgün eğitime yatay geçiş mümkün mü kaç GANO ort anadolu kasabası sayılacak yere geçmek için mantıklı mı? teşekkürler
Dostum asıl İstanbul gibi şehirlere gitmek mantıksız emin ol bundan

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

prmdmnn

80+ Bronze
Eğer işin gücün varsa açıköğretim zaten en mantıklısı ama akademik hayata önem veriyorsan örgün ya da uzaktan öğretim daha mantıklı olabilir. Karar senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kadir Çelik
açıköğretim o puanla gireceğin kıytırık okullardan veya bölümlerden daha mantıklı. kendini ne kadar geliştirdiğin daha önemli olacaktır okuduğun bölümle ve kişisel olarak. diploman olur zaten

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ahmet
açıköğretim o puanla gireceğin kıytırık okullardan veya bölümlerden daha mantıklı. kendini ne kadar geliştirdiğin daha önemli olacaktır okuduğun bölümle ve kişisel olarak. diploman olur zaten
Aga açıköğretim mezunu özel sektörde iş bulabilir mi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz özel sektörün mezuniyet belgesine baktığını mı sanıyorsunuz? Verdikleri ücreti kabul et. Senden kalifiyelisi yok.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ahmet
Siz özel sektörün mezuniyet belgesine baktığını mı sanıyorsunuz? Verdikleri ücreti kabul et. Senden kalifiyelisi yok.
Reis bir yere kadar öyle dayım yurtdışında okudu yurtdışında araştırma görevlisi olarak çalıştı hem pastam dursun hem karnım doysun hesabında olduğu için şuan işsiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kadir Çelik
bulabilir tabii ki özel sektörde iş bulmak zor bir şey değil. önemli olan iyi iş bulmak iyi ücret kazanmak o da kendini ne kadar geliştirdiğine bağlı. üniversitelerde birsürü etkinlik program ödevin oluyor açıkta olmadığı için kendin kapatmalısın cv doldurmak için

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkant Mercan
Bban aşırı zengin ve holding patronu değilse, üniversiteyi sadece diploma almak için okumak mantıklı değil. İlk olarak, sınavlara düzenli çalışmayacağını sen de biliyorsun. Hiç kendini kandırma, zorunlu bir ders veya baskı olmadan o konulara oturup düzenli çalışman pek olası değil.
Üniversitedeki en önemli şeylerden biri de insanlarla kurduğun bağlantılar. Mezun olduğunda en çok işine yarayacak şey, orada edindiğin arkadaşlıklar ve network olacak. İş hayatında birçok fırsat, tanıdıklar sayesinde karşına çıkabilir.

Top Bottom