Acıktım

bir vasfı olmayan forum muhafızı
insanların mutluluklarına ortak olmaktansa köstebek olmayı tercih eden
her söyleyecek bi şeyi kalmadığında açık ya da kapalı hakaret eden bir kişi
Harbiden hayatında şuana kadar neleri başardın bi söylesene?
Mesela hiç IPS bir monitör alıp kullandım mı?
Yoksa yaptığın onca yorumu sadece kısa deneyimler ya da kulaktan duyma bilgilere göre mi söyledin. Merak ettim.
a s d f g h j k l :D :D
İnanılmaz

Senin White Ravens'i etiketlemen başlı başına kışkırtma bi kere.
Çünkü sabahtan beri başka konularda bile alttan alttan vurmaya çalışan, ukala bir dille konuşan biri olduğu için ve zaten beni daha önceden kışkırtmaya çalıştığı için ben de onu etiketledim.

Onun dışında dediklerinde haklısın ama dediğim gibi bunu daha nazik bir dille dile getirebilirsiniz, ki getirseydiniz zaten arkadaş bu konuyu açmış bile olmayacaktı. Ya da forum yönetimi ile konuşup kurallarda bi değişiklik yapıp bu tarz konuları direkt kökten çözebilirsiniz. Bu arada dediğim şeyler sadece sana değil ben ortaya diyorum. Dediğim gibi alınmak isteyen üzerine alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a s d f g h j k l :D :D
İnanılmaz
Ne oldu yazacak bir vasıf mı bulamadın? Ayrıca şu renkli harfler ile ilgili bir fantezin mi var?

Senin White Ravens'i etiketlemen başlı başına kışkırtma bi kere.

Bugün 700-800 TL bütçesi olup 75 Hz almayı düşünen birisine, bütçesine yaklaşık 200 TL ekleme yapıp indirimler ile 144 Hz 1 Ms monitör almasını tavsiye ettim.
Ama GRY reis bu duruma çok kızdı.
İmzasındaki 1.500 TL'lik monitörün daha şık ve iyi renk verdiğini söyleyip, onu alsın o zaman vs. gibi bir şeyler söyledi.
Ben de bütçesinin iki katı öneride bulunmasının saçma olduğunu uzun uzun detaylıca anlattım.
Başlarda anlayamadı ama zaten o mesajımdan sonra biraz saçmaladı ve konunun devamı gelmedi.
Sanırım devam edemediği için, hazmedemedi ve kin gütmeye devam ediyor.
Halbuki başkası senden iyi bir şey söyledi diye böylesine kin gütmek, her gördüğün yerde paçasına yapışmak... :D Hoş değil güzelim, yapma yanarsın.

Bugün 700-800 TL bütçesi olup 75 Hz almayı düşünen birisine, bütçesine yaklaşık 200 TL ekleme yapıp indirimler ile 144 Hz 1 Ms monitör almasını tavsiye ettim.
Ama GRY reis bu duruma çok kızdı.
İmzasındaki 1.500 TL'lik monitörün daha şık ve iyi renk verdiğini söyleyip, onu alsın o zaman vs. gibi bir şeyler söyledi.
Ben de bütçesinin iki katı öneride bulunmasının saçma olduğunu uzun uzun detaylıca anlattım.
Başlarda anlayamadı ama zaten o mesajımdan sonra biraz saçmaladı ve konunun devamı gelmedi.
Sanırım devam edemediği için, hazmedemedi ve kin gütmeye devam ediyor.
Halbuki başkası senden iyi bir şey söyledi diye böylesine kin gütmek, her gördüğün yerde paçasına yapışmak... :D Hoş değil güzelim, yapma yanarsın.
Bahsettiği monitör 1200₺ ye satılıyor ve "eğer iyi bir indirim yakalarsa 1000 e alır" diyor. Eğer imzamdaki monitörü iyi bir indirim beklerse 1200₺ ye alabilir. Ama arkadaş bunu anlamıyor.
Onun monitörü indirime girince alınabilir oluyor ama benimkisi nedense hiç olmuyor. Ayrıca sadece ekran kartına 2000₺ den fazla ödeyen biri bir monitör 1000₺ ödeyebilecek durumu varsa bi 200₺ daha ekleyebilir.
Ayrıca GRY reis çok kızdı diyorsun ama ilk kuduran sensin, ben hâlâ daha kızmamama rağmen sen daha ikinci mesajında bana vurmaya çalıştın?

Hâlâ daha bir vasfını söylemeni bekliyorum? Söylecek bi şeyin yoksa kabul et olmadığını, varsa kanıtla.

Bahsettiği monitör 1200₺ ye satılıyor ve "eğer iyi bir indirim yakalarsa 1000 e alır" diyor. Eğer imzamdaki monitörü iyi bir indirim beklerse 1200₺ ye alabilir. Ama arkadaş bunu anlamıyor.
Onun monitörü indirime girince alınabilir oluyor ama benimkisi nedense hiç olmuyor. Ayrıca sadece ekran kartına 2000₺ den fazla ödeyen biri bir monitör 1000₺ ödeyebilecek durumu varsa bi 200₺ daha ekleyebilir.

Hâlâ daha bir vasfını söylemeni bekliyorum?
Hala algılayamıyor.
İnanılmaz. :D

Sal beni gideyim artık.
Zamanımı harcamak istemiyorum.
İyi geceler :D

Hala algılayamıyor.
İnanılmaz. :D

Sal beni gideyim artık.
Zamanımı harcamak istemiyorum.
İyi geceler :D
Zamanını harcamak istemiyorum diyorsun ama hâlâ daha her mesajıma gereksiz yere uzun cevaplar yazıyorsun? Kendinle niye çelişiyorsun? Ve hâlâ daha tek bir vasıf söylemedin çünkü yok?

Zamanını harcamak istemiyorum diyorsun ama hâlâ daha her mesajıma gereksiz yere uzun cevaplar yazıyorsun? Kendinle niye çelişiyorsun?
Ve hâlâ daha tek bir vasıf söylemedin çünkü yok?
İnsan yerine koyduğum için hata yaptığımı başka türlü anlatamazdın.
Teşekkür ederim.

İnsan yerine koyduğum için hata yaptığımı başka türlü anlatamazdın.
Teşekkür ederim.
Ya kardeşim boş vaktini harcamak istemiyor muydun hadi yazma artık.

Hâlâ daha bir vasıf yazamadın bu arada ;D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,857
Üyeler
188,332
Son üye
ferdtay
Geri