Bidonla olsa sorun olurdu belku ama motorla gidince verirler.Arkadaşlar motorun benzini az 15 yaşındayım benzin almaya gitsem verirlermi?
Verirler litresi 15 liradan fazla bir zahmet versin, plaka varsa problem olmaz. Birde böyle şüpheli hareketler yapma sanki motoru çalmış gibisinden...Arkadaşlar motorun benzini az 15 yaşındayım benzin almaya gitsem verirlermi?
polis çevirse yada benzinlikte polis olsaydı ne yapıcaktın acababen 16 yaşındayım shellden araba için benzin almıştım tek başıma bir şey olmadı
Biz arabayla alıyoruz verirlerArkadaşlar motorun benzini az 15 yaşındayım benzin almaya gitsem verirlermi?
Totalden uzak durmani öneririm ama bizim burdaki totalden alınca araba arıza ışığı yakmıştı bir kaç kez farklı arabalarda. Belki sadece burais böyledir bilmemArkadaşlar motorun benzini az 15 yaşındayım benzin almaya gitsem verirlermi?
orası ayrı bir yer zaten arabayı kullanmayı biliyorum bir kere çıktım onda da yakalanmam diye düşündüm köye gittim 15km babannemim yanına yollar boştupolis çevirse yada benzinlikte polis olsaydı ne yapıcaktın acaba
köyse bir şey olmazorası ayrı bir yer zaten arabayı kullanmayı biliyorum bir kere çıktım onda da yakalanmam diye düşündüm köye gittim 15km babannemim yanına yollar boştu
Sigara mı bu?Arkadaşlar motorun benzini az 15 yaşındayım benzin almaya gitsem verirlermi?