9070XT VS rtx 5070Tİ ACİL LÜTFEN

neyse 9070 xt nitro+ bana baya bi yeter okul bitene kadar beklemeyip 4. 5. sınıfta 7080 çekerim ben de
şimdi hogwarts legacyde 14.5 gb vram görüyoz 16 yetmicek ultra ayarlara yakında
2k için ucu ucuna yetiyor da 4kda yetmiyor. Perfectshot hocam benim kartın aynısını 4kda kullanıyor bf6da vramden dolayı lag yapıyor. Ben de 2kda 15,5'ta falan takılıyom

nebi akgün şey değil mi 7800x3d tdp 65w yazıp oyun testlerinin ortalamasında 9700x>7800x3d yapan :kekw:
8gb vram savunan
isim vermeden herkese üst perdeden konuşan
tebilonla yaptığı sistemde 9700x 85-90 derece görüyor sorun yok falan diyor.
o sistemi bi de strese sokmadı allahtan cs2 cyberpunk f1 oynayip saldı 😁 ama olsun biz bilmeyiz o bilir her şeyi.

Hocam sizce hangi model alınmalı ?
Ben birkaç saat öncesine kadar xfx swift aldım.Peşin fiyatına 9 taksit avantajı vardı.Amazonda 9 taksit peşin fiyata tüm 9070xtlerde var.F/p olarak
Gigabyte Gaming
Sapphire pulse
Xfx Swift

Pulsenin sıcaklık değerleri kötü olduğu için eledim.Gaming kısmında da vram sıcaklığın değeri çok iyi olmasına rağmen hotspotta 100leri gördüğü söyleniyor.Güncel ekran kartımın Xfx quick 6700 xt olması sebebiyle yine xfx aldım.Çünkü Xfx 9070xt tier listte çok başarılı.Dengeli bir kart.2 dezavantajı var.Boyutu büyük ve ses seviyesi yüksek olduğu belirtilmiş.1200 Rpmlerde takılan ekran kartı nasıl yüksek onu anlayamadım çok inanasım gelmedi.Ama boyutu cidden büyük.

Ben birkaç saat öncesine kadar xfx swift aldım.Peşin fiyatına 9 taksit avantajı vardı.Amazonda 9 taksit peşin fiyata tüm 9070xtlerde var.F/p olarak
Gigabyte Gaming
Sapphire pulse
Xfx Swift

Pulsenin sıcaklık değerleri kötü olduğu için eledim.Gaming kısmında da vram sıcaklığın değeri çok iyi olmasına rağmen hotspotta 100leri gördüğü söyleniyor.Güncel ekran kartımın Xfx quick 6700 xt olması sebebiyle yine xfx aldım.Çünkü Xfx 9070xt tier listte çok başarılı.Dengeli bir kart.2 dezavantajı var.Boyutu büyük ve ses seviyesi yüksek olduğu belirtilmiş.1200 Rpmlerde takılan ekran kartı nasıl yüksek onu anlayamadım çok inanasım gelmedi.Ama boyutu cidden büyük.
Xfx için kasa ne kullanmalı ki

Beni az çok tanıyanlar Nvidia kartlar için burada kavga ettiğimi bilse de burada AMD derim net.

Geri