9070XT VS rtx 5070Tİ ACİL LÜTFEN

6 saatten hesaplasam aradaki fark yıllık 500 tl falan değil mi aradaki fark
Böyle kartları alıyorsan trde uzun yıllar kullanacaksındır uzun vadede fark kapanır. Saçma sorunlar da yaşamaz. Ben sistem almadan önce temmuz ayında 9070xt'de unreal engine 4 kullanan oyunlarda rt açınca stutter yapıyordu. Ancient gameplays çok iyi video hazırlamıştı bununla ilgili. Ondan sonra kesin kararımı 5070ti olarak verdim.

Fiyat farkı 15K ise çok fazla, fiyat dışı yorum yapayım Oyun için NVIDIA daha mantıklı çünkü teknolojileri çoğu oyunda var, DLSS4 neredeyse oynadığın her oyunda açabiliyorsun, FSR4 öyle değil çok az desteği var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
satması daha kolay dediğin gibi 5070 ti alıp geçicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/palit-ge...an-karti-p-55907?utm_campaign=akakce&v=1.76.2 bu iyi mi ?
sucuk ekmek windforce'dan falan iyidir ama birkaç gündür hep bu fiyatlarda 6 taksit paylaşılıyordu başka modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkı 15K ise çok fazla, fiyat dışı yorum yapayım Oyun için NVIDIA daha mantıklı çünkü teknolojileri çoğu oyunda var, DLSS4 neredeyse oynadığın her oyunda açabiliyorsun, FSR4 öyle değil çok az desteği var.
+ dlss kullanan ama güncellenmemiş oyunlara nvidia app'ten dlss4 aktifleştirilebiliyor. RDR2'de 3fps düşürdü ama ciddi görüntü fark ettirdi.

Böyle kartları alıyorsan trde uzun yıllar kullanacaksındır uzun vadede fark kapanır. Saçma sorunlar da yaşamaz. Ben sistem almadan önce temmuz ayında 9070xt'de unreal engine 4 kullanan oyunlarda rt açınca stutter yapıyordu. Ancient gameplays çok iyi video hazırlamıştı bununla ilgili. Ondan sonra kesin kararımı 5070ti olarak verdim.
ben nebi akgünün 24 saat testine denk geldim ondan sonra karar vermiştim 5070 ti alsam gaming trio ya da vanguard alacaktım bütçem yetmiyordu daha önce ısı problemi yaşadım biraz ön yargılıyım alt modele :d
bir de en çok oynadığım oyun forza 5 çıkınca forza 6 alırım

ben nebi akgünün 24 saat testine denk geldim ondan sonra karar vermiştim 5070 ti alsam gaming trio ya da vanguard alacaktım bütçem yetmiyordu daha önce ısı problemi yaşadım biraz ön yargılıyım alt modele :d
bir de en çok oynadığım oyun forza 5 çıkınca forza 6 alırım
nebi akgün şey değil mi 7800x3d tdp 65w yazıp oyun testlerinin ortalamasında 9700x>7800x3d yapan :kekw:
8gb vram savunan
isim vermeden herkese üst perdeden konuşan
tebilonla yaptığı sistemde 9700x 85-90 derece görüyor sorun yok falan diyor.

+ dlss kullanan ama güncellenmemiş oyunlara nvidia app'ten dlss4 aktifleştirilebiliyor. RDR2'de 3fps düşürdü ama ciddi görüntü fark ettirdi.

Ekstra kendin de ayarlayabiliyorsun çözünürlük kalitesini, bu avantajlar FSR4 te yok.

• Muhteşem
nebi akgün şey değil mi 7800x3d tdp 65w yazıp oyun testlerinin ortalamasında 9700x>7800x3d yapan :kekw:
8gb vram savunan
isim vermeden herkese üst perdeden konuşan
tebilonla yaptığı sistemde 9700x 85-90 derece görüyor sorun yok falan diyor.
onları o mu demiş :kekw:
5 sene önceki kullandığım kartta 8 gb vram var şu an kartta 8 görmek almamak için baş nedenim olurdu galiba

• Beğen
Evet ,bir güzel de tartışmıştım. Yorumları da bunun koyunlarıyla dolu. 5050 çıksın 4gb olsun cs oynatsın yazan elemana cs2nin 1280 960 lowda 6gb kullandığını atınca kesildiler ama.

Evet ,bir güzel de tartışmıştım. Yorumları da bunun koyunlarıyla dolu. 5050 çıksın 4gb olsun cs oynatsın yazan elemana cs2nin 1280 960 lowda 6gb kullandığını atınca kesildiler ama.
neyse 9070 xt nitro+ bana baya bi yeter okul bitene kadar beklemeyip 4. 5. sınıfta 7080 çekerim ben de
şimdi hogwarts legacyde 14.5 gb vram görüyoz 16 yetmicek ultra ayarlara yakında

• Beğen
5 sene önceki kullandığım kartta 8 gb vram var şu an kartta 8 görmek almamak için baş nedenim olurdu galiba
cp2077 işlemciyi o kadar yoran bir oyun bile değil 90 derece görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,793
Üyeler
187,401
Son üye
Montezless
Geri