- Konu Sahibi Konu Sahibi
benimki yüksek olan alet değil kablo sorduğumda sorun olmaz diye çıkıyor yinede buraya konu actım daha bilgilli kisi cıkabilir diye ama herkes farklı bisey diyorKardeşim hızlı şarj teknolojinin ne olduğunu bir araştırın yüksek watt lı şarj aleti direnç yakıyorsa eğer 500W tavsiye edilen PC ye 750W veya 1000W güç kaynağı taktığımızda anakart yanması lazım
3 yıldır s21 telefonu samsung trio 65w şarj aleti ile kullanıyorum ne zaman yanacak
Hepsini geçtim google şu soruyu sorun
"yüksek watt lı şarj aleti telefonu bozar mı"
Mesaj otomatik birleştirildi:
googleye yazdiğımda ilk bu çıkıyor -> Pil araştırmacıları ve mühendisleri, “Hızlı şarj batarya ömrünü kısaltır mı?” sorusuna, “Bataryanın veya şarj aletinin elektronik aksamında herhangi bir sorun olmadığı sürece, yüksek amperli şarj aleti kullanmanın telefona ya da bataryaya herhangi bir zararı olmaz.” şeklinde yanıt veriyor.Kardeşim hızlı şarj teknolojinin ne olduğunu bir araştırın yüksek watt lı şarj aleti direnç yakıyorsa eğer 500W tavsiye edilen PC ye 750W veya 1000W güç kaynağı taktığımızda anakart yanması lazım
3 yıldır s21 telefonu samsung trio 65w şarj aleti ile kullanıyorum ne zaman yanacak
Hepsini geçtim google şu soruyu sorun
"yüksek watt lı şarj aleti telefonu bozar mı"