Yardım ACİL 4K OLED monitör önerisi

MSI MPG 272URX QD-OLED şu modelin 3rd gen olmaması lazım. Arkadaş onu atmamış ama sanırsam.

Samsung'daki mat kaplama kadar ağır mat kaplama yapan başka model yok. Ondan beğenmeyebilir. Yoksa ben de kullanıyorum ve beni verdiğim paraya göre tatmin ediyor.
Dediğiniz model gen 4 ancak tr de satısı yok ve konu sahibinin attıgı model baska.

Samsung'un Gen4 panel olduğuna dair TheVerge haber yapmış. Dell'in Gen4 olduğuna dair ise PcGamer haber yapmış. Kendi sitelerinde ben de bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce Asus'tan ağzım çok yandı. Herhangi bir ürününü almamaya ant içtim.
Keşke benimde haberim olsaydı onun yerine DELL alırdım :D

Samsung G8 G81SF aldım. Gelmesini bekliyorum.

Merhabalar. Daha önce Dual Mode 4K monitör önerisi istemiştim, lakin OLED bana aşırı cazip gelmeye başladı ve bugün bir tane alacağım. Düz OLED 4K monitör önerisi istiyorum. 40K bütçe zorlayabilirim fakat üstüne pek çıkamam.

Baktığım ve karşılaştırdığım modeller şunlardı:

Dell Alienware AW2725Q

Gigabyte AORUS FO32U2

MSI MAG 321UPX QD-OLED

Samsung Odyssey OLED G8 27" LS27FG812SU XUF

Bunlardan hangisini önerirsiniz? Veya daha iyi önerileriniz var mıdır?
Durumun aciliyeti ise bugün sipariş etmem gerekiyor ve bu monitörlerden ikisinde indirim olduğunu gördüm, kaçırmadan almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
gigabyte dell monitorler dağa cazip geliyor hem fiyat performans açısından.
aktif fan olayı var benim monitorde mevcut ama dağa ses duymadım bazen düşünüyorum çalımıyormu diye :D
gen 4 lere yönel arkadaşın dediği bu aralar yeni monitorler geldi hep.

Merhabalar. Daha önce Dual Mode 4K monitör önerisi istemiştim, lakin OLED bana aşırı cazip gelmeye başladı ve bugün bir tane alacağım. Düz OLED 4K monitör önerisi istiyorum. 40K bütçe zorlayabilirim fakat üstüne pek çıkamam.

Baktığım ve karşılaştırdığım modeller şunlardı:

Dell Alienware AW2725Q

Gigabyte AORUS FO32U2

MSI MAG 321UPX QD-OLED

Samsung Odyssey OLED G8 27" LS27FG812SU XUF

Bunlardan hangisini önerirsiniz? Veya daha iyi önerileriniz var mıdır?
Durumun aciliyeti ise bugün sipariş etmem gerekiyor ve bu monitörlerden ikisinde indirim olduğunu gördüm, kaçırmadan almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Fiyat olarak bende gigabyte bakıyorum çok da övmüşler. Ama yeni serisi de yolda bilemedim. FO32U2p

Geri