Acil! Anakartım Ram İle Uyumsuz olabilirmi?

straay

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim nasılsınız Umarım iyisinizdir Bugün kendime Bi sistem topladım İlk defa kimseye sormadan sistem topladım içimde kuşku vardı fakat kendime güvendim herneyse sistem şu şekilde

H510m-E
İ3 10400f
16GB tek 3200MHZ Kingston furry ram
Konuları araştırdım benzer bi konu buldum Galiba 10400f bu anakartta 3200mhz desteklemiyormuş diye bilgi hatırlıyorum bu gerçekmidir görüntü alamamın nedeni bu olabilirmi

Bu arada Ekran kartı rx580 onboard görüntü almaya çalışmadım

Herkese Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim nasılsınız Umarım iyisinizdir Bugün kendime Bi sistem topladım İlk defa kimseye sormadan sistem topladım içimde kuşku vardı fakat kendime güvendim herneyse sistem şu şekilde

H510m-E
İ3 10400f
Konuları araştırdım benzer bi konu buldum Galiba 10400f bu anakartta 3200mhz desteklemiyormuş diye bilgi hatırlıyorum bu gerçekmidir görüntü alamamın nedeni bu olabilirmi
Ve aleyküm selam
Anakartınız maksimum 2666mhz destekliyor

Ama görüntü yine de gelmesi lazım ekran kartını tam taktınız mı ya da farklı bir ekran kartı deneme imkanınız oldu mu ?

Ve aleyküm selam

Ama görüntü yine de gelmesi lazım ekran kartını tam taktınız mı ya da farklı bir ekran kartı deneme imkanınız oldu mu ?
Malesef ama ekran kartı eski sistemimde görüntü veriyor rami bi arkadaşımdan aldım ondan şüpheleniyorum yarın deneyerek öğrenicem inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve aleyküm selam

Acaba direk marka mı seçiyor

H510m-E
İ3 10400f
Ram 2666Mhz olarak çalışır XMP açınca ama ondan dolayı çalışmama olayı olmaz.

Sistem ikinci el sanırım, bir parçanın bozuk veya uyumsuz olma ihtimali yüksek test ettin dimi parçaları alırken?

Sisteme harici bir Ekran Kartı taktın mı? Listede yazmamışsın.
Taktıysan, monitör kablosunu anakarta değil, ekran kartının arkasına taktın mı?

Eğer ekran kartın yoksa o bilgisayar asla görüntü vermez. Sorunu RAM'de arama, eksik parçada veya kablo yerinde ara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,098
Üyeler
185,835
Son üye
aslanakinci
Geri