Neler Yeni

ACİL ARKADAŞLAR KLAVYE ALMAM LAZİM KLAVYE ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Ramazan Argum
Bütçe
1500

Asus tuf mekanik hisli (gerçekten mekanik gibimi çünkü mekanik istiyorum ancak ses çok önemli değil hissiyat önemli )

Gamebooster hiç kullanmadım

Birde Monster Pusat k3 Pro var
O çok hoşuma gidiyor tasarım ancak switch ten çok şikayet var

Gerçekten bilen biri yardım ederse sevinirim başka klavyelerede açığım ancak en kotu mekanik hissiyatı vermeli birde bilek destekli olmasını tercih ediyorum
Şimdiden teşekkürler Arkadaşlar

erdemgg22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem Türkeri
hocam mekanik hisli alma sesli olmasını istiyorsan blue switch sessiz için red switch bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de bütçen ne kadar ona göre öneri yapabilirim istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Ramazan Argum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mekanik hisli alma sesli olmasını istiyorsan blue switch sessiz için red switch bakabilirsin

bir de bütçen ne kadar ona göre öneri yapabilirim istersen
Hocam bütçem ortalama Max 1500 civarı birde ses önemli değil sadece mekanik klavyedeki basma hissiyatı önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Önal
Hocam bütçem ortalama Max 1500 civarı birde ses önemli değil sadece mekanik klavyedeki basma hissiyatı önemli
hocam küçük klavye kullanabilir misin cok daha kalitelileri amazonda var gamebooster almani tavsiye etmem bu modeli bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Ramazan Argum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam küçük klavye kullanabilir misin cok daha kalitelileri amazonda var gamebooster almani tavsiye etmem bu modeli bilmiyorum
Malesef hocam önerin için teşekkür ederim ama alışkanlık büyük ve geniş olması daha iyi birde bilek desteği

Arkadaşlar bu Asus tuf olanı alayimmi sizce mekanik hissini verir mi ses değil basma hissi markaya güvendiğim den dolayı almak istiyorum

Top Bottom