Neler Yeni

Acil hemen alıcam fiyat performans nasıl

dzoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Talha özbilen
bak en azından IPS 144 hz ama 21 hz için va panel değmez.
Bu nasıl knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum zaten alabilirsin fakat yukarıdaki videoda ıps ile va panel farkı görünüyor. onlara bakıp da karar ver bence.

7171132

80+ Bronze
Bu nasıl knk

bütçen ne en son.

Senerr

80+ Bronze
VA panelde olsa 165Hz ve LG bence iyi.
Bu model sorunlu alınmaz.

Kamera ile VA ile IPS farkını tam anlayamazsınız zaten saçma bir video. VA LCD TV ile VA monitörler çok farklılar. Monitörler için asıl farkı monitörlerle anlarsın. Paylaştığınız videolardaki LCD TV'lerin oyun gibi bir amacı yok zaten bir de bu monitörler oyuncu diye 1 ms adı altında pazarlanıyor yani farklılar.

IPS ile VA tarafında renk açısından daha çok ghosting performanslarına dikkat etmek lazım. LG ise bu konuda sınıfta kalıyor.

Son düzenleme:

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu model sorunlu.

Kamera ile VA ile IPS farkını tam anlayamazsınız zaten saçma bir video.
Aradaki fark genede belli.

Senerr

80+ Bronze
Aradaki fark genede belli.
Belli olup olmadığını tartışmıyorum zaten her anlamda yanlış bir video. Size attığım videoları izleyin anlarsınız neden yanlış olduğunu zor bir şey değil. İlla ki karşı çıkacağım diyorsan video sahibiymiş gibi sen bilirsin ama farkındaysan VA panel daha küçük ve ucuz bir TV diğeri daha büyük yani belli ki ikisi aynı seviye ürün değil. Panel farklılıklarını kamera ile gösterme çabasını geçtim, biri 32 ekran gibi biri 43 neden böyle saçma bir tercih yapmışlar anlamadım. Üstelik modelde videonun içinde söyledi mi bilmiyorum ama ben bulamadım. Bir ürün alırken önce modele bakacaksın panel teknolojisi ikinci adım. Ekran büyüdükçe monitörlerde ve TV'lerde çoğu değer değişiyor maalesef.

Bu videoyu kaynak olarak kullanmak saçma. İki modelin SRGB değerini bilmiyorsunuz renk gamutunu bilemiyoruz çözünürlükleri belli değil modeli yok zaten. Güzel VA panellerde var neden bu kadar ezbere IPS güzellemesi yapılıyor anlamadım. Bir de bu konudaki VA paneller oyuncı adı altında pazarlanıyor 165 hz yani LCD TV 60 hz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,114
Üyeler
164,619
Son üye
eminnsavas
Top Bottom