Acil: isimden sosyal hesap/soyadı bulma

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Fero1234

80+
Reaksiyon skoru
3
Yasal uyarı: Yasadışı bir talebim yok; amaç yalnızca soyadı veya sosyal medya hesaplarını yasal yollarla tespit etmektir.

Elimde isim, şehir, şirket adı ve çalıştığı pozisyon bilgileri var. Amacım: soyadı veya sosyal medya hesaplarını bulmak.

Şu ana kadar denediklerim:

• Google dork ve farklı kombinasyonlarla arama yaptım; sonuç yok.
  • LinkedIn detaylı araştırıldı; muhtemelen hesap yok veya gizli.
  • Şirket sitesinde ekip/basın/ilan sayfaları kontrol edildi; eşleşme yok.
  • Sosyal medyada doğrudan eşleşme çıkmıyor; aynı isimde başka biri de görünmüyor.

Deneyimli arkadaşlar, yardım ve fikir bekliyorum. Hızlı çalışmam gerekiyor — pratik, doğrudan uygulayabileceğim taktiklere ihtiyacım var.
Acil durum olduğu için başlığa ekledim.

Yasal uyarı: Yasadışı bir talebim yok; amaç yalnızca soyadı veya sosyal medya hesaplarını yasal yollarla tespit etmektir.

Elimde isim, şehir, şirket adı ve çalıştığı pozisyon bilgileri var. Amacım: soyadı veya sosyal medya hesaplarını bulmak.

Şu ana kadar denediklerim:

• Google dork ve farklı kombinasyonlarla arama yaptım; sonuç yok.
  • LinkedIn detaylı araştırıldı; muhtemelen hesap yok veya gizli.
  • Şirket sitesinde ekip/basın/ilan sayfaları kontrol edildi; eşleşme yok.
  • Sosyal medyada doğrudan eşleşme çıkmıyor; aynı isimde başka biri de görünmüyor.

Deneyimli arkadaşlar, yardım ve fikir bekliyorum. Hızlı çalışmam gerekiyor — pratik, doğrudan uygulayabileceğim taktiklere ihtiyacım var.
Acil durum olduğu için başlığa ekledim.
inş körü niyetle kullanmasın hangi şirkette çalıştığını biliyosun şirketin sosyal medya hesaplarından takipcilerini arat ismiyle linkedin vardır sen bulamamışsındır

inş körü niyetle kullanmasın hangi şirkette çalıştığını biliyosun şirketin sosyal medya hesaplarından takipcilerini arat ismiyle linkedin vardır sen bulamamışsındır
dostum cevap vermeden önce keşke yazıyı iyice okusaydın.
sosyal medya ve şirketi iyice taradım ve sonuç yok.
aynı zamanda büyük şirket hesapları takipçilerini gizliyor yani herkese açık değil.
Linkedinde şirketten çok fazla kişi ağımda ve google dork ile iyice tarama yapmama rağmen eşleşme yok.
Lütfen mesaj kasmak için işe yaramayacak yorumlar yapmayın rica ediyorum acil diye başlığı boşuna yazmadık.

dostum cevap vermeden önce keşke yazıyı iyice okusaydın.
sosyal medya ve şirketi iyice taradım ve sonuç yok.
aynı zamanda büyük şirket hesapları takipçilerini gizliyor yani herkese açık değil.
Linkedinde şirketten çok fazla kişi ağımda ve google dork ile iyice tarama yapmama rağmen eşleşme yok.
Lütfen mesaj kasmak için işe yaramayacak yorumlar yapmayın rica ediyorum acil diye başlığı boşuna yazmadık.
amacım mesaj kasmak değil zaten konunu okudum bazı yerleri gözümden kaçmış ben bildiğim yontemleri soyledim bi ihtimal daha çalıştığı yeri arayıp ismi ismini ve çalıştığı pozisyonu soyleyip görüşmek isteyebilirsin yada dirket iş yerine git

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,070
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri