tamam böyle diyorsunda sana 5600x öneriyoruz beğenmiyorsun eee gidip 12K 5700x3D vereceğin paraya elindeki anakartla beraber satıp DDR5'de hem iyi bir anakart alıp üstüne 5700x3D'den daha performanslı işlemci alırsın yaptığın iş iş değil biraz
hocam anakartı yeni aldıysanız şöyle düşünün 5700x3d fiyatı 12k am5deki 7500f ile denk bir işlemci yer yer 5700x3d geçsede fiyat skalası olarak çok fark var biri 5.7k diğeri 12k larda ve üstüne üstlük tabi bir daha upgrade yapamayacaksınız eğer anakarta daha yeni verdim derseniz çok kasmayacam derseniz 12k verirsiniz o işlemciye ama 2k daha üstüne koyup 7800x3d gibi bir canavar bile alabiliyorsunuz hani haddime değil ama 5700x3d ile 7800x3d aynı denk işlemciler değil verdiğiniz paraya göre alacağınız fps miktarı çok olabileceğinden dolayı böyle yazıyorum uğraşırım diyorsanız ramlerler beraber anakartı satın yok ben uğraşmak istemiyorum upgrade atmicam derseniz 5700x3d alın anakartı yeni almanız kötü denk gelmiş belki biraz dikkatsizlik veyahut çok incelemeden almanız kötü olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kendim 5700x3d kullanıyorum son derece memnunum bu işlemciden sadece fiyatı gereksiz şişirilmesi üzücü eğer 2.el probleminiz yoksa 2.el bakın 5700x3d ye çünkü bide soğutucu almak lazım orta halli kule tipi alabilirsiniz gayet yetiyor ben thermalright pearless asssasin 120se kullanıyorum
tamam böyle diyorsunda sana 5600x öneriyoruz beğenmiyorsun eee gidip 12K 5700x3D vereceğin paraya elindeki anakartla beraber satıp DDR5'de hem iyi bir anakart alıp üstüne 5700x3D'den daha performanslı işlemci alırsın yaptığın iş iş değil biraz