drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,202
Yerinde
kal en iyisiAnakartı yeni aldım ya
kal en iyisiAnakartı yeni aldım ya
Reis am4 anakart benim ya am5 işlemci atiyorsun
Sen başta biraz yatırımı ölü yapmışsın daha önceden kullanıyor olsan sorun yokta yeni sistemi DDR4 almak ölü yatırım birazAnakartı yeni aldım ya
Bir işlemci lazım ya ryzen 9 5950x nasılYerinde
kal en iyisi
Kesinlikle öyle ddr5 dizilmeli benceSen başta biraz yatırımı ölü yapmışsın daha önceden kullanıyor olsan sorun yokta yeni sistemi DDR4 almak ölü yatırım biraz
Ben sadece yeni anakartı aldım ekran kartı çok büyüktü anakart büyük almaya ihtiyaç duydumSen başta biraz yatırımı ölü yapmışsın daha önceden kullanıyor olsan sorun yokta yeni sistemi DDR4 almak ölü yatırım biraz
Zamanında vardı bunlar bende işte öyle cok bir şeyim yok hzmin 100 fps üstünde felan olsa yeterliKesinlikle öyle ddr5 dizilmeli bence
Anakart yeni aldım am45600X yetersizse AM5'e geçmen gerek. Onda da 9600X öneririm
Önemli değilDostum çok pardon am5 sandım bunu al
![]()
AMD Ryzen 7 3800XT 3.9 GHz AM4 32 MB Cache 105 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 3800XT 3.9 GHz AM4 32 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
tamamda zaten anakart değişiyorsun madem değişiyorsun DDR5 geçmek mantıklı aynı segmentte anakart yükseltmenin mantığı yok ekran kartı büyük diye anakart değişilmez ki DDR5 geçseydin en fazla Ram değişicektin ekstra bu kadar yüksek bir anakart alacağına orta halli bir anakart alıp güncel bir işlemciyle daha fazla FPS alabilirdin CS ve Valo gibi oyunlarda hem DDR5 ram kullanmanda FPS'ine katkı sağlardıBen sadece yeni anakartı aldım ekran kartı çok büyüktü anakart büyük almaya ihtiyaç duydum
Reis öyle çok isim yok zaten ya üst düzey yapmama gerek yok 100 200 fps daha versin yetertamamda zaten anakart değişiyorsun madem değişiyorsun DDR5 geçmek mantıklı aynı segmentte anakart yükseltmenin mantığı yok ekran kartı büyük diye anakart değişilmez ki DDR5 geçseydin en fazla Ram değişicektin ekstra bu kadar yüksek bir anakart alacağına orta halli bir anakart alıp güncel bir işlemciyle daha fazla FPS alabilirdin CS ve Valo gibi oyunlarda hem DDR5 ram kullanmanda FPS'ine katkı sağlardı