Acil işlemci önerisi

Anakartı yeni aldım ya
Sen başta biraz yatırımı ölü yapmışsın daha önceden kullanıyor olsan sorun yokta yeni sistemi DDR4 almak ölü yatırım biraz

Sen başta biraz yatırımı ölü yapmışsın daha önceden kullanıyor olsan sorun yokta yeni sistemi DDR4 almak ölü yatırım biraz
Kesinlikle öyle ddr5 dizilmeli bence

Ben sadece yeni anakartı aldım ekran kartı çok büyüktü anakart büyük almaya ihtiyaç duydum

5600X yetersizse AM5'e geçmen gerek. Onda da 9600X öneririm

5600X yetersizse AM5'e geçmen gerek. Onda da 9600X öneririm
Anakart yeni aldım am4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum çok pardon am5 sandım bunu al
Önemli değil

Ben sadece yeni anakartı aldım ekran kartı çok büyüktü anakart büyük almaya ihtiyaç duydum
tamamda zaten anakart değişiyorsun madem değişiyorsun DDR5 geçmek mantıklı aynı segmentte anakart yükseltmenin mantığı yok ekran kartı büyük diye anakart değişilmez ki DDR5 geçseydin en fazla Ram değişicektin ekstra bu kadar yüksek bir anakart alacağına orta halli bir anakart alıp güncel bir işlemciyle daha fazla FPS alabilirdin CS ve Valo gibi oyunlarda hem DDR5 ram kullanmanda FPS'ine katkı sağlardı

tamamda zaten anakart değişiyorsun madem değişiyorsun DDR5 geçmek mantıklı aynı segmentte anakart yükseltmenin mantığı yok ekran kartı büyük diye anakart değişilmez ki DDR5 geçseydin en fazla Ram değişicektin ekstra bu kadar yüksek bir anakart alacağına orta halli bir anakart alıp güncel bir işlemciyle daha fazla FPS alabilirdin CS ve Valo gibi oyunlarda hem DDR5 ram kullanmanda FPS'ine katkı sağlardı
Reis öyle çok isim yok zaten ya üst düzey yapmama gerek yok 100 200 fps daha versin yeter

hocam anakartı yeni aldıysanız şöyle düşünün 5700x3d fiyatı 12k am5deki 7500f ile denk bir işlemci yer yer 5700x3d geçsede fiyat skalası olarak çok fark var biri 5.7k diğeri 12k larda ve üstüne üstlük tabi bir daha upgrade yapamayacaksınız eğer anakarta daha yeni verdim derseniz çok kasmayacam derseniz 12k verirsiniz o işlemciye ama 2k daha üstüne koyup 7800x3d gibi bir canavar bile alabiliyorsunuz hani haddime değil ama 5700x3d ile 7800x3d aynı denk işlemciler değil verdiğiniz paraya göre alacağınız fps miktarı çok olabileceğinden dolayı böyle yazıyorum uğraşırım diyorsanız ramlerler beraber anakartı satın yok ben uğraşmak istemiyorum upgrade atmicam derseniz 5700x3d alın anakartı yeni almanız kötü denk gelmiş belki biraz dikkatsizlik veyahut çok incelemeden almanız kötü olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kendim 5700x3d kullanıyorum son derece memnunum bu işlemciden sadece fiyatı gereksiz şişirilmesi üzücü eğer 2.el probleminiz yoksa 2.el bakın 5700x3d ye çünkü bide soğutucu almak lazım orta halli kule tipi alabilirsiniz gayet yetiyor ben thermalright pearless asssasin 120se kullanıyorum

Geri