Merhaba misafirlilte klavye demiyorum ama acil yardım lazım
Dolaptan ikinci el Asus flare mx cherry red switch aldım deniyoruz ama arada kendi kendine basıp makro açılıyor sanırım birde uygulamasını bulamadık
yazılımını yukarda attımYazılımı yok sanırım eğer sorunluysa dolaptan iade edebiliyorsunuz diye biliyorum.ROG Strix Flare | Aura RGB | Gaming Klavye|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix Flare is an RGB mechanical gaming keyboard with Cherry MX RGB switches, dedicated media keys on the upper left and an illuminated customizable badge to show your unique flairrog.asus.com
iade et çok uygun fiyata almadıysanHocam iade mi etsem. Yazılım yüklenmiyor
hocam armory craqte üzerinden kullanılıyorHocam iade mi etsem. Yazılım yüklenmiyor
Armory crate indirilmiyor sonda kalıyor ayrıca auralı bir uygulamaya girdiğimde zar zor geçiçi bi iki şey yapabiliyorum. Makro tuşunu sürekli fn+alt yapıp kapatmal zorunda kalıyorum yoksa oto basıp siliyorhocam armory craqte üzerinden kullanılıyor
bendede asus rog klavye var oradan ayarlanıyor doğru win sürüümünü seçip indiriyorsunuz değil miArmory crate indirilmiyor sonda kalıyor ayrıca auralı bir uygulamaya girdiğimde zar zor geçiçi bi iki şey yapabiliyorum. Makro tuşunu sürekli fn+alt yapıp kapatmal zorunda kalıyorum yoksa oto basıp siliyor
Evet win ve bit doğru hocam