ACİL KLAVYEYE SODA DÖKÜLDÜ

egealaca

80+
Reaksiyon skoru
18
Beyler Klavyeye Limonlu Soda Döktüm Yanlışlıkla Klavye Rampage Hemen Ters Çevirdim Vurdum Suyu Çıksın Diye Şimdide Tüm Tuşlarını Söktüm Ters Bekletiyorum Ne Yapsam Sizce? Birde Tuşlar Yapış Yapış Oldu Bir Kovaya Atıp Yıkasam Nasıl Olur? Nasıl Yıkasam Sizce?

Meyveli sodamıydı sade miydi ? meyveliyse büyük sorun olabilir. bir şeyle sil ve kurumadan çalıştırma
Edit: limonluymuş

Beyler Klavyeye Limonlu Soda Döktüm Yanlışlıkla Klavye Rampage Hemen Ters Çevirdim Vurdum Suyu Çıksın Diye Şimdide Tüm Tuşlarını Söktüm Ters Bekletiyorum Ne Yapsam Sizce? Birde Tuşlar Yapış Yapış Oldu Bir Kovaya Atıp Yıkasam Nasıl Olur? Nasıl Yıkasam Sizce?
yandınız. suyla yıkamayın eğer kullandığnız klavye su geçirmez değilse.

arkasındaki vidalardan sökün beyaz filmler var gliba klavye içlerinde onlar yapışıyor böyle şeyler dökülünce onları silip kurutun

Islak mendille sil saç kurutma makinesi devrelerine zarar verebilir o yüzden onu kullanma
Ters Çevirdim Şuan Bekliyor Saç Kurutma Makinesiyle Kurutsam? Birde Tuşları Nasıl Temizlesem Sence?

Adım #1: Klavyenin kablosunu çıkarın.
Adım #3: Klavyeyi ters bir şekilde sallayın.
Adım #4: Klavyedeki tüm tuşları çıkarın.
Adım #5: Klavyeyi sökün.
Adım #6: Parçaları yıkayın.
Adım #7: Parçaları yeniden birleştirin.
onun dışında kurumasını bekleyin

Adım #1: Klavyenin kablosunu çıkarın.
Adım #3: Klavyeyi ters bir şekilde sallayın.
Adım #4: Klavyedeki tüm tuşları çıkarın.
Adım #5: Klavyeyi sökün.
Adım #6: Parçaları yıkayın.
Adım #7: Parçaları yeniden birleştirin.
onun dışında kurumasını bekleyin
Nasıl Yıkasam Tuşları Yıkasam Suyla Yetermi?

Elektronik parçalar dışındaki bütün parçaları yıkayabilirsin. Tamamen kuruduktan sonra da geri toplarsın klavyeyi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Klavyeyi Açtım Biraz Islak Devresi Ne Yapsam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle Şuan

Ekler

• 16242748769477396352677992428707.jpg
    16242748769477396352677992428707.jpg
    1.4 MB · Hit: 144
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,061
Üyeler