Neler Yeni

!!ACİL!! Kuşumun ayağı kanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Bu attığın fotoğraflardan bir şey anlamak imkansız. Tam olarak nereye sıkıştı çıkardın ? Kuşu 2 parmağının arasına sıkıştırıp ayağının fotoğrafını çekebilirsen daha iyi olur. Büyük olasılıkla tırnağı kanadı.
tam olayı anlatıyım ben çubuklarının yerini değiştiriyordum değiştirirken parmağını arasına soktu sıkıştığını görünce çıkardım sonra tırnağının yanında kan akmaya başladı çok az sonra kan akması durdu baktığımda tırnağının yanında biraz yara olmuş

TheViola

80+
tam olayı anlatıyım ben çubuklarının yerini değiştiriyordum değiştirirken parmağını arasına soktu sıkıştığını görünce çıkardım sonra tırnağının yanında kan akmaya başladı çok az sonra kan akması durdu baktığımda tırnağının yanında biraz yara olmuş

Tüneklerin kafesi tuttuğu yere sıkıştı ise eğer sıkıntılı olabilir durum. Daha yavru kuşun ama ele falan geliyorsa kafesten çıkar bir bak yürümesine basabiliyormu üstüne.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Abi ne kadar boş insan var adam acil yardım istiyor saçma sapan veterinere git bilmemne adam açıklamış durumu sinir oldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Tüneklerin kafesi tuttuğu yere sıkıştı ise eğer sıkıntılı olabilir durum. Daha yavru kuşun ama ele falan geliyorsa kafesten çıkar bir bak yürümesine basabiliyormu üstüne.
Basıp yürüyebilyior
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi ne kadar boş insan var adam acil yardım istiyor saçma sapan veterinere git bilmemne adam açıklamış durumu sinir oldum.
Bak kardeşim evde tekim yaşım küçük nasıl dışarı çıkıp veterinere gidmemi bekliyosun babamla götürücem zaten geldiğinde

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam kuşun içindeki kan zaten kaç damla kuşunu seviyorsan acilen götür ayak kanamasından dolayı ölen çok kuş var.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Diğer arkadaş 52 dakika önce yazmış gidin diye sen mesaj yazmak için aşağıya inerken görmüyon mu veterinere git yazısını?
Gidemiyom demiş oradaki tek hayırlı cevap Yasin'in yaptığıydı. 18 mesaj arasından tek hayırlı cevap.

TheViola

80+
Basıp yürüyebilyior
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak kardeşim evde tekim yaşım küçük nasıl dışarı çıkıp veterinere gidmemi bekliyosun babamla götürücem zaten geldiğinde

Tamam basıp yürüyebiliyorsa fazla sıkıntı yapma. Biraz daha gözlemlersin ayağının durumunu.O katlayıp içine çekmesinide dert etme normal zamanda da yapıyorlar onu problem değil yani. Görmediğimden tam olarak bir tavsiyede bulunamayacağım ama o kanayan kısım anladığım kadarı ile tırnak dibinden oluşmuş şuan açık yara tarzında bir şey yok. Açık yara varsa eğer batticon sür kulak pamuğu ile.

Top Bottom