ACİL Minecraft Bilinmeyen Sunucu Hatası

Reaksiyon skoru
0
merhaba minecraftta aternos üzerinxen server açtım . tllegacy üzerinden oynuyorum ilk kurduğımda güvenlşk duvarı ni uygulama için izin istedi okumadan izin verdim ama sevgilim izin vermemiş o uygulamanın adını da bilmşyoruz ona izin vermediği içşn ben servera girebilirken o giremiyor bilinmeyen sunucu diyor bu durum bizi epey üzdü yardım ı olabilicek var mı

merhaba minecraftta aternos üzerinxen server açtım . tllegacy üzerinden oynuyorum ilk kurduğımda güvenlşk duvarı ni uygulama için izin istedi okumadan izin verdim ama sevgilim izin vermemiş o uygulamanın adını da bilmşyoruz ona izin vermediği içşn ben servera girebilirken o giremiyor bilinmeyen sunucu diyor bu durum bizi epey üzdü yardım ı olabilicek var mı
Bilgisayarınızdaki Windows Güvenliği uygulamasında , Ağ koruması & Güvenlik Duvarı'nı seçin.

Bir uygulamaya güvenlik duvarı üzerinden izin ver'i seçin

Ayarları değiştir'i seçin. Yönetici parolası girmeniz veya seçiminizi onaylamanız istenebilir

Uygulama eklemek için uygulamanın yanındaki onay kutusunu seçin veya Başka bir uygulamaya izin ver'i seçip uygulamanın yolunu girin

Uygulamayı kaldırmak için uygulamanın yanındaki onay kutusunu temizleyin ve ardından Tamam'ı seçin

Geri