Yardım ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

fatihdrk66

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
6000
5000-6000TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR

EN AZ 180HZ OLMASI LAZIM PİVOT ÖZELLİĞİ OLURSA GÜZEL OLUR 24 VE 27 İNÇ OLABİLİR PROBLEM DEĞİL IPS PANEL OLMASI LAZIM KESİNLİKLE

OYUN OYNUYORUM FPS OYNUYORUM GENELDE İŞ DAHA AĞIRLIKLI YAPIYORUM

BİRDE BİLİNDİK MARKALAR OLMASINI İSTİYORUM KTC KOORİU GİBİ MARKALAR YERİNE AOC ASUS MSI GİBİ MARKALAR İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Evet, bende bunu alacağım yalnız Hoparlörü yok.
Hoparlör pek sıkıntı değil hocam şuanda kullandığımda da hoparlör yok pek bir zararı yok ama maka nasıldır tam güvenemedim açıkcası herkes bu markayı söylüyor ama

Hoparlör pek sıkıntı değil hocam şuanda kullandığımda da hoparlör yok pek bir zararı yok ama maka nasıldır tam güvenemedim açıkcası herkes bu markayı söylüyor ama
Hocam markayı kullanan bir çok kişi var ben bir sıkıntısını göremedim.Nede olsa markanın ismi Rampage,Gamebooster,Powerboost değil monitörün inceleme videosunuda paylaşıyorum

Bu makaleyi okuyun (TFT central ile KTC alakasız kuruluşlar bu arada)

Türkçe olarak da bu rehbere gözatın:

Umarım iyidir sipariş vermeyi düşünüyorum

Hocam markayı kullanan bir çok kişi var ben bir sıkıntısını göremedim.Nede olsa markanın ismi Rampage,Gamebooster,Powerboost değil monitörün inceleme videosunuda paylaşıyorum

HOCAM BUNUN 24 İNCİ VARMIDIR

5000-6000TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR

EN AZ 180HZ OLMASI LAZIM PİVOT ÖZELLİĞİ OLURSA GÜZEL OLUR 24 VE 27 İNÇ OLABİLİR PROBLEM DEĞİL IPS PANEL OLMASI LAZIM KESİNLİKLE

OYUN OYNUYORUM FPS OYNUYORUM GENELDE İŞ DAHA AĞIRLIKLI YAPIYORUM

BİRDE BİLİNDİK MARKALAR OLMASINI İSTİYORUM KTC KOORİU GİBİ MARKALAR YERİNE AOC ASUS MSI GİBİ MARKALAR İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Aoc 24G42E

Bu mudur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k da 24 inç bulamazsınız maalesef bulsanızda ya bütçe kurtarmaz ya panel
Hocam 2k olsun diye bir şey demedim 24 inç olursa iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107