Neler Yeni

Yardım ACİL OYUNCU KOLTUĞU LAZIM BÜTÇE 10K

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
Bütçe
10000
merhaba bütçe 10 k - en çok dilkkatimi çeken ürünler markus ikea 10 sene garantili , xdrive anka gözüme hoş geliyor şuanlık önerileriniz nelerdir
1.90 boyundayım kilom ortlama 80 - 90 arasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Yıldırım
xDrive anka daha yeni aldım 1 aydır test ediyorum tüm anka fiyat bandında olan modelleri denedim ve net olarak en rahatı xdrive anka xDrive akdeniz ile arasında kalmıştım görüntüye aldanıp fakat kesinlikle anka rahatlık ve geniş oturma yapısı sayesinde çok daha rahat ettiriyor ben gayet memnunum bu fiyat bandında alınabilecek en iyi koltuk kumaş anka modeli olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xDrive anka daha yeni aldım 1 aydır test ediyorum tüm anka fiyat bandında olan modelleri denedim ve net olarak en rahatı xdrive anka xDrive akdeniz ile arasında kalmıştım görüntüye aldanıp fakat kesinlikle anka rahatlık ve geniş oturma yapısı sayesinde çok daha rahat ettiriyor ben gayet memnunum bu fiyat bandında alınabilecek en iyi koltuk kumaş anka modeli olabilir
ürün linki alabilirmiyim rica etsem , markus konusunda ne diyorsunuz göze çok iyi hitap ediyor ve ikea 10 senelik garantisi çok iyi görünüyor

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan YILDIRIM
bir oyuncu koltuğu kullanıcısı olarak oyuncu koltuğu alma ofis koltuğu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir oyuncu koltuğu kullanıcısı olarak oyuncu koltuğu alma ofis koltuğu al
önerdiğin nedir hocam , markus gerçekten oyuncu koltuğu değil ofis koltuğu kategorisini giriyor yani bir çok inceleme okudum sağlamlığından çok bahsediyorlar uzun yıllar gidebilicek bir ürün diyorlar

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Burak Çetin

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan YILDIRIM
Ben şimdi alıcak olsam oturak kısmı kumaş sırt desteği fileli olan ve sırt desteği yaylı olan bir ofis koltuğu alırdım şimdi ki kullandığım koltuk hawk gaming chair fab v4 ve yazın oturamıyorum.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Burak Çetin
en uygun fiyatı bu mu bu serinin birde reis bu rahatlığı nasıl iyi mi? ilk defa görüyorum ne yalan söylim
Bu serinin yenisi yok ama çok rahat emin olabilirsin. Bir de 6 taksit güzel duruyor. Ben ilk alırken 190 100 kiloyum diye tercih etmiştim. xDrive Fırtına da var ama hiç oturmadım bunun rahatlığı yok onda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şimdi alıcak olsam oturak kısmı kumaş sırt desteği fileli olan ve sırt desteği yaylı olan bir ofis koltuğu alırdım şimdi ki kullandığım koltuk hawk gaming chair fab v4 ve yazın oturamıyorum.
Bi kumaş atıp oturunca rahat oluyo.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet
hawk future kullanıyorum 191 boy 85 kg böyle bir şey yok on numara

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
hawk future kullanıyorum 191 boy 85 kg böyle bir şey yok on numara
link alabilirmiyiz , markus ne diyorsunuz hocam alınır mı? alınmazmı sofistike olarak göze çok hoş ve sade geliyor hawkda da herkes şikayetçi bu bel boyun yastıklarından dolayı , zio , dxracer gibi markalar tercih edilebilirmi bilmiyorum xdrive anka söyliyende çok oldu tasarım olarak çok iyi duruyor ama beni taşırmı rahat edermiyim bilmiyorum

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
link alabilirmiyiz , markus ne diyorsunuz hocam alınır mı? alınmazmı sofistike olarak göze çok hoş ve sade geliyor hawkda da herkes şikayetçi bu bel boyun yastıklarından dolayı , zio , dxracer gibi markalar tercih edilebilirmi bilmiyorum xdrive anka söyliyende çok oldu tasarım olarak çok iyi duruyor ama beni taşırmı rahat edermiyim bilmiyorum
https://www.amazon.com.tr/Future-Ku...ywords=hawk+future&qid=1738161078&sr=8-1&th=1 alın hocam link link link diyorsunuz internete girip bir yazsanıs karsınızda zaten beklediginiz zaman degmez seni taşırmı derken kac kilosun nereden bilecez

Top Bottom