alinmaz artisanin su gun icin 6k edecek esprisi kalmadi pek eskisi kadar cam mousepad kullanirim diyorsa padsmith alabilir wraithten![]()
ARTISAN Mousepad FX Hien - Soft - XL - Red
ARTISAN Mousepad FX Hien - Soft - XL - Red Teknik Özellikler Artisan Japonya'dan lider bir mousepad üreticisidir. Mousepadleri, mousepadlerin son noktası olarak bilinir. Fare altlıklarını , en yüksek kaliteli işçilikle ve sınırlı olarak üretiyorlar. Alabileceğiniz en üst düzey kalite ve...shop.connectgame.com.tr
Yav hadi bak işinealinmaz artisanin esprisi kalmadi pek eskisi kadar cam mousepad kullanirim diyorsa padsmith alabilir wraithten
yav hadi bak isine ? artisanin neden populer oldugu belli poron taban yuzunden zamaninda oyleydi son cikan modellerinden onerseniz gene derim ama hien onermissiniz zaten birde hadi bak isine diyorYav hadi bak işine![]()
Bütçe sorunum yok kullanırken premium hissiyat istiyorum ve temizliği kolay olması tercihimdir teşekkürler
Klavye ve mouse birlikte kullanacağım bu arada büyük olanlardan istiyorum
La hayatında Artisan mouse pad kullandın mı? Poron tabanla alakası yok. Artisan micro dokumalı hybrid mousepad yaptığı zamana kadar millet qck kullanıyordu. Mikro dokumanın atası Artisan zaten. Bana Zero, Hien ve Hayete modelleri sponsorluk olarak geldi ve yıllarca kullandım. Bana tutup da bir numarası kalmadı demeyav hadi bak isine ? artisanin neden populer oldugu belli poron taban yuzunden zamaninda oyleydi son cikan modellerinden onerseniz gene derim ama hien onermissiniz zaten birde hadi bak isine diyor
artisan mousepad kullandim dedigim gibi eskiden olsa artisan en iyisi olabilirdi sende dedin isin atasi artisandir zaten qck zamaninda alinabilirdi cunku yurt disindan alabiliyordun ve 2 tane alinca tanesi 1.7k ya falan geliyordu simdi gunumuzde artisanin rakibide cok fazla daha iyileride var sirf artisan diye su mousepade 6k vermek inanilmaz mantiksiz ayrica senin bu ustunluk tavrin ne boyle hayatinda artisan kullandinmi falan sadece sana ozgumu cikarttilar bu mousepadleride senmi biliyorsun ne daha iyi ne daha kotuLa hayatında Artisan mouse pad kullandın mı? Poron tabanla alakası yok. Artisan micro dokumalı hybrid mousepad yaptığı zamana kadar millet qck kullanıyordu. Mikro dokumanın atası Artisan zaten. Bana Zero, Hien ve Hayete modelleri sponsorluk olarak geldi ve yıllarca kullandım. Bana tutup da bir numarası kalmadı deme![]()
Başta fiyatını hak etmiyor şu hybrid modeller iyi ya da şu control mouse pad falan demiyorsun ki. Artisanın bir numarası kalmadı diyorsun. Bir numarası olmasa 7 yıllık mousepadler hala ilk günkü gibi askıda durmazlar. Yorumu kötüleyeceğine yap önerini geç. Ayrıca cam mousepad öneren adama pekte saygım yok açıkçası.artisan mousepad kullandim dedigim gibi eskiden olsa artisan en iyisi olabilirdi sende dedin isin atasi artisandir zaten qck zamaninda alinabilirdi cunku yurt disindan alabiliyordun ve 2 tane alinca tanesi 1.7k ya falan geliyordu simdi gunumuzde artisanin rakibide cok fazla daha iyileride var sirf artisan diye su mousepade 6k vermek inanilmaz mantiksiz ayrica senin bu ustunluk tavrin ne boyle hayatinda artisan kullandinmi falan sadece sana ozgumu cikarttilar bu mousepadleride senmi biliyorsun ne daha iyi ne daha kotu
kismen dogru dedigim seyi soyle duzelteyim su gun icin 6kyi hakedecek numarasi kalmadiBaşta fiyatını hak etmiyor şu hybrid modeller iyi ya da şu control mouse pad falan demiyorsun ki. Artisanın bir numarası kalmadı diyorsun. Bir numarası olmasa 7 yıllık mousepadler hala ilk günkü gibi askıda durmazlar. Yorumu kötüleyeceğine yap önerini geç.
Ben de zaten arkadaş bütçe belirtmeden premium ürün istediği için ve ülkede sadece artisan bulunduğu için onu tavsiye ettim. Artisandan başka premium mousepad pek kalmadı. Performans olarak muadili çok ama.kismen dogru dedigim seyi soyle duzelteyim su gun icin 6kyi hakedecek numarasi kalmadi
evet yurtdisi alabilme olasiligi varsa daha iyi olur turkiyede premium mousepadler ya yoklar yada absurt fiyatlari var sahibindende falandaBen de zaten arkadaş bütçe belirtmeden premium ürün istediği için ve ülkede sadece artisan bulunduğu için onu tavsiye ettim. Artisandan başka premium mousepad pek kalmadı. Performans olarak muadili çok ama.