- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şuan tek fan ile kullanıyorum yenisini alana kadar sıkıntı olur muevet oradan tutabilirsin.
hocam şuan tek fan ile kullanıyorum yenisini alana kadar sıkıntı olur muevet oradan tutabilirsin.
yenisini alana kadar sese katlansan daha iyi olur aslındahocam şuan tek fan ile kullanıyorum yenisini alana kadar sıkıntı olur mu
hocam işlemci kullanımını kıstım max 40 derece oluyor buna rağmen mi diyorsunuz ?yenisini alana kadar sese katlansan daha iyi olur aslında
Max 40 derece oluyorsa sorun olmaz. Güzel bir değer.hocam işlemci kullanımını kıstım max 40 derece oluyor buna rağmen mi diyorsunuz ?
Max 40 derece oluyorsa sorun olmaz. Güzel bir değer.
hocam radyatöre zararı olurmu tek fan kullanmanın ? olmadı kasada 4 tane fan var birini cıkarıp radyatore takayımMax 40 derece oluyorsa sorun olmaz. Güzel bir değer.
Bir zararı olmaz. İşlemci sıcaklığı yükselmedikçe çok sorun olacak bir şey olmaz.hocam radyatöre zararı olurmu tek fan kullanmanın ? olmadı kasada 4 tane fan var birini cıkarıp radyatore takayım
neden hocam ?Konu ile alakasız ama sıvı soğutucunun borularının yönünü değiştirmeni öneriyorum. Yani soldan doğru tak sıvı soğutmayı sağdan doğru değil.
Sıvı soğutmanın ömrü için daha sağlıklı.neden hocam ?
hocam öyle yapsam egzoz fanına değiyor borular. Aşırı uzunSıvı soğutmanın ömrü için daha sağlıklı.