The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Tamam dediğim gibihayır arkadaşlarımın numarası var onlarda bizim binada değil
Tamam dediğim gibihayır arkadaşlarımın numarası var onlarda bizim binada değil
Ve ya camdan bağır biri var diye belki tandık birileri yardımına gelirİlk bak kim diye sonra bağır belki komşular gelir
Ben böyle bir durumda olsam ve evde çiğ et varsa onu vahşi hayvan gibi yiyip karşımda ki insanı korkutmaya çalışırdımKaç yaşındasın
Aç tv müziğii bağıra bağıra konuş sonra maymun seleri çıkar sonra şınav çek olmadımı
Yemek ipariş et adam gelince karşılaşırlar kurtulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkada polat alemdar izle gg
Adam evin içinde mi olm polisi arasana bizi trollüyeceğine.tek sorun kapıyı nasıl açtılar yuvada hiçbirşey yok kapatırken gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet panikle yazıyorum elim tityriyor şuan
Kanka adam evin içindem i değil miBen böyle bir durumda olsam ve evde çiğ et varsa onu vahşi hayvan gibi yiyip karşımda ki insanı korkutmaya çalışırdım
Ben trolleniyoruz diye düşünüyorum ama hadi bakalım. Göreceğiz.adam 15dkdır ne yaptı?
Düşünüyor adam acaba ne olacak diyeadam 15dkdır ne yaptı?
ben bir dükkandan 4 tl ye sağlam bir tokmak almıştım. Onu kafasına geçirirdim tereddüt etmedenKanka adam evin içindem i değil mi
içine olsaydı halledip iderdi tecavüzcüyse gg
%95 troll. Polis 2 dk içinde gelemez.Ben trolleniyoruz diye düşünüyorum ama hadi bakalım. Göreceğiz.
gerçek değil aga belli. gerçek olsa panikten buraya yazmazdıBen trolleniyoruz diye düşünüyorum ama hadi bakalım. Göreceğiz.