@keremcnsz24 @Yasin Çelik yorumlarınızı bekliyorum bu cevaba karşıBak bakalım dünyada hangi ülkelerde var bu marka. burada ne kadar olur? bana güven vermiyor. ayrıca forumlarda falan çok paralı yorumları var. fazla abartılı. düz kullanıcı yorumları hemen ayırt ediliyor. o derece yani. bu tür nedenlerle uzak duruyorum o markadan. bir-iki yıl geçsin, kalıcılar mı görelim öyle değerlendirelim derim.
https://www.trendyol.com/keenetic/k...MI1qb-jsqi7AIVciB7Ch2rXwSlEAAYASAAEgLvvvD_BwE kullanıyorum gayet iyi bir modem tavsiye ederim istediklerini karşılıyorKaçtır bu konuyu açıyorum bilmiyorum ama apartmanda fiber olmasına rağmen dairemde fiber olmadığı için VDSL modem istiyorum
Kablosuzda mümkünse en iyi performansı verebilecek
Yüke girince saçmalamayacak
Yeterince ethernet portu olacak şekilde bir modem istiyorum
Hangi modeme baksam kötü yorumları var
BÜTÇE: 400-500 TL Yİ GEÇMESİN MÜMKÜNSE
Bunu önerebilirim. @alpolojixKaçtır bu konuyu açıyorum bilmiyorum ama apartmanda fiber olmasına rağmen dairemde fiber olmadığı için VDSL modem istiyorum
Kablosuzda mümkünse en iyi performansı verebilecek
Yüke girince saçmalamayacak
Yeterince ethernet portu olacak şekilde bir modem istiyorum
Hangi modeme baksam kötü yorumları var
BÜTÇE: 400-500 TL Yİ GEÇMESİN MÜMKÜNSE
arkasındaki ethernet portları 100 mbps mi yoksa 100 mb/s mi?https://www.trendyol.com/keenetic/k...MI1qb-jsqi7AIVciB7Ch2rXwSlEAAYASAAEgLvvvD_BwE kullanıyorum gayet iyi bir modem tavsiye ederim istediklerini karşılıyor
evet bu modem cidden güzel. bu kaydet kazan şeyini para değil 100tl ve üzeri hediye çeki yapmışlar. ben de bu modemden alacağım. 100tlsi beleşe gelecek inş. hadi hayırlısı.Bunu önerebilirim. @alpolojix
ZyXEL Adsl Vdsl 4 Port 1200 Mbps VMG3625-T20A WLAN Kablosuz Modem Fiyatı - Trendyol
Zyxel Adsl,vdsl 4port Gigabit 1200mbps Vmg3625-t20a Wlan Kablosuz 2.4/5ghz Modem Dahili Anten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
100 mbps olması lazımarkasındaki ethernet portları 100 mbps mi yoksa 100 mb/s mi?
Onu anlamadım ben
hocam keenetic kn-2111 ac1200 daha iyi değil mi?Bunu önerebilirim. @alpolojix
ZyXEL Adsl Vdsl 4 Port 1200 Mbps VMG3625-T20A WLAN Kablosuz Modem Fiyatı - Trendyol
Zyxel Adsl,vdsl 4port Gigabit 1200mbps Vmg3625-t20a Wlan Kablosuz 2.4/5ghz Modem Dahili Anten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
5 GHz var.hocam keenetic kn-2111 ac1200 daha iyi değil mi?
Bunda 5 GHz yok galiba ama gigabit port var muhtemelen
5 GHz olması önemli çünkü wifi ın yanı sıra telefonda akıllı saat bluetooth kulaklık kullanıyorum bunlar da 2.4 GHz kullandığı için sıkıntı yaratıyor hızda
görünüş olarak pek hoşuma gitmedi açıkçası. Aklıma şu baş belası geliyor5 GHz var.
VMG3625-T20A Dual-Band Wireless AC/N Combo WAN Gigabit Gateway with USB | Zyxel
Zyxel VMG3625-T20A Çift Bantlı Kablosuz AC / N Combo WAN USB'li Gigabit Ağ Geçidi, yüksek hızlı İnternet erişimi için VDSL2 ve ADSL2 + arasında otomatik soğutma sağlayan gelişmiş bir VDSL2 ağ geçididir. Ek olarak, G.vectoring'in destekleriyle, altyapı değişikliği olmadan diğer genişbant...www.zyxel.com