Gigabyte 3 fanlı rtx 3060 ws 2 fanlı rtx 3060ti 8500 e Sizce hangisini almalıyım 2 fanlıda sorun yaşar mıyım ? veya bu fiyatlara 1-3 k fazlasına fiyatına değecek 0 olma şartı ile daha iyi seçenek var mı ?
8k lık attım yukarı bak 10k nehocam bu fiyat baya bi piyasa altı bu site güvenilir mi bilgisi olan var mı
Gigabyte RX 6700 XT GAMING OC 12G GV-R67XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı
Gigabyte RX 6700 XT GAMING OC 12G GV-R67XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Ekran Kartı gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
8k lık attım yukarı bak 10k ne
hocam kartla taksitle alıcam onun için 0 bakıyorumAmd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1062744426
Amd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
sıfır daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerden aldığını sor şu adama ona göre bir şey yapalım
gigabaytedan 10 kat daha iyi ön yargılı olma 15 k ya 6900xt var zaten ucuz falan değil 10kSapphire markası daha önce hiç kullanmadım ondan dolayı bildiğim marka baktım fiyatı 5 k düşüp piyasaya göre site güvenilir mi bilgisi olan var mı
ve neden bunlar tercih edilmiyor da rtx le tercih ediliyor fp olarak daha iyi bunlar aralarındaki fark sebep ne tam olarakAmd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1062744426
Amd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
sıfır daha
Amd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1062744426
sıfır daha
Bu pek güvenilir değil hocamhocam bu fiyat baya bi piyasa altı bu site güvenilir mi bilgisi olan var mı
Gigabyte RX 6700 XT GAMING OC 12G GV-R67XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı
Gigabyte RX 6700 XT GAMING OC 12G GV-R67XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Ekran Kartı gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Yazılımsal farklılık ve bazı hatalarve neden bunlar tercih edilmiyor da rtx le tercih ediliyor fp olarak daha iyi bunlar aralarındaki fark sebep ne tam olarak
Hocam bu pahalı 4.5 5k arasında satılıyor fb sitelerindeAmd Asus dual raedon rx 6700xt ekran kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1062744426
sıfır daha
hocam şu an baktım fps olarak rtx 3060 ti 10 fps daha iyi fiyatları da aynı neden hala amd tavsiye ediyorsunuz yazılım hataları da var diyorlar anlatabilir misiniz ona göre alıcamBu pek güvenilir değil hocam
Yazılımsal farklılık ve bazı hatalar
Hocam bu pahalı 4.5 5k arasında satılıyor fb sitelerinde
Hocam 3060ti genel olarak bundan daha kötü hangi teste baktınız atarmısınız amd fiyatı çok uygun ve çok performanslı olduğu için tavsiyeler ediyoruz ve daha bir hafta önce yeni teknolojikrri yayınlandı ve fsr 3.0 tanıtıldı fsr teknolojisi çok mükemmel bir şey olacak yazılım hataları ise 6600 serisinden sonra çok az görülür ve fabrikalar çıkışlı hatalar olabilir gereksiz oc. vshocam şu an baktım fps olarak rtx 3060 ti 10 fps daha iyi fiyatları da aynı neden hala amd tavsiye ediyorsunuz yazılım hataları da var diyorlar anlatabilir misiniz ona göre alıcam
Örnek olarak yeni rx 7900xt ve 7900xtx tanitilfı ve bu kartlar rtx 4000 serisinin rakipleri ve fiyat olarak 24k bandında çıkacak farkı anlayınhocam şu an baktım fps olarak rtx 3060 ti 10 fps daha iyi fiyatları da aynı neden hala amd tavsiye ediyorsunuz yazılım hataları da var diyorlar anlatabilir misiniz ona göre alıcam