Acil yardım aldığım sistemi montajladım ama hata veriyor

Reaksiyon skoru
9
  • İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 9800X3D
  • Anakart: MSI MAG X870E Edge TI WiFi
  • Ekran Kartı (GPU): Gainward GeForce RTX 5090 Phantom
  • Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 420mm
  • RAM: XPG Lancer Blade RGB Black 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL30
  • SSD: Samsung 990 Pro 2TB NVMe M.2 SSD
  • Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı
  • Kasa: Lian Li Lancool III

bu bileşenleri aldım ve montaj yaptım fakat ekran yüklenmiyor, bütün bileşenlerin ışığı yanıyor ve ana kartta sürekli numara değişiyor, 15, 00 hatası başka numara hataları veriyor ne yapmam gerekiyor

Ekler

• 20250708_053628.webp
    20250708_053628.webp
    1.9 MB · Hit: 44
Bios güncellemeyi dene bence

kod numarasını bilmiyorum ama ramler yanlış slotta
valla dostum bütün yerleri denedim hiç biri cevap vermiyor 00 verdi korktum kısa devre yapacatı diye, ya bende hata var ya da bir sorun var bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl güncellencek bilmiyorum
nasıl güncellenecek bilmiyorum

valla dostum bütün yerleri denedim hiç biri cevap vermiyor 00 verdi korktum kısa devre yapacatı diye, ya bende hata var ya da bir sorun var bulamadım

nasıl güncellencek bilmiyorum

nasıl güncellenecek bilmiyorum
Anakartın sitesinden bios indirip flaşa atıp biostan yazacaksın
Sitede her şey yazıyor şöyle sistem toplayıp nasıl bios update bilmiyorsun anlamadım bilgin yoksa nasıl topladın kasayı :D

sorun çıkmaz dedim, internette ne yapıyorlar ise yaptım, zaten bir işe kalkıştım çok uğraştım sinirlene sinirlene yaptım bir sorun oldu işte senin dediğinde olabilir
Rami teke düşür öyle açmayı dene önce pcyi üstteki görseldeki gibi A2 B2lerden birisine tak bence bios update gerekiyor

ramleri deneyeceğim dediğin gibi sıkıntılı çıkarsa iade ederim

hemen deneyeyim ekran kartı takmandan bios nasıl gireceğim
Ekran kartını tak takma diyen olmadı ki hiç olmadı işlemciden al görüntüyü 9800x3dde dahili grafik var küçükte olsa

cpu gördü şuan 03 yazıyor ana kartta ram görüyor fanları görüyor sorun var mı ? ekran kartı ile ilgili detay çıkmadı
03de kalıyor mu pc açılıyor mu

cpu gördü şuan 03 yazıyor ana kartta ram görüyor fanları görüyor sorun var mı ? ekran kartı ile ilgili detay çıkmadı
Biosu güncellersen bence sorun düzelir

Geri