Acil yardım edermisiniz laptop ile kasa takası yapıcam

kombalaj

80+
Reaksiyon skoru
9

Lenovo LOQ 15ARP9 RAYZEN 5 7235HS-RTX 3050-24GB-RAM 512GB-ASSD

bu laptop var bende satıcam ama takasta var yazdım ilana kasa teklifi geldi
laptop link

kasa özelikleri
RYZEN 7 9700X
GIGABYTE B650-D3HP 8000MHZ
LEXAR ARES 7600MHZ 32GB RAM
AORUS WATERFORCE X II 240 LCD EKRAN LİQUİD COOLER
GIGABYTE C201 PANAROMİX M-ATX
KASA NZXT C750 80 BRONZE
sadece ssd ve ekran kartı eksiktir ,çok güçlü bir cihaz.

ayrıca şuan da 3060 lı sistemim var kasaya ekran kartını taksam valorant oynıyabilirrmiyim (valorantan donanım banı yedim ) (crak program kulanırken oldu photosop ve ai)

Sadece ekran kartı dediğin sistemlerin en pahalı donanımı. Bence girilmez böyle bir takasa. Youtube'a işlemcini ve ekran kartını yazarsan Valorant testlerini bulabilirsin.

Sadece ekran kartı dediğin sistemlerin en pahalı donanımı. Bence girilmez böyle bir takasa. Youtube'a işlemcini ve ekran kartını yazarsan Valorant testlerini bulabilirsin.
bende o sistem takıcak ekran kartı var sıkıntı değil o konu o değil

Lenovo LOQ 15ARP9 RAYZEN 5 7235HS-RTX 3050-24GB-RAM 512GB-ASSD

bu laptop var bende satıcam ama takasta var yazdım ilana kasa teklifi geldi
laptop link

kasa özelikleri
RYZEN 7 9700X
GIGABYTE B650-D3HP 8000MHZ
LEXAR ARES 7600MHZ 32GB RAM
AORUS WATERFORCE X II 240 LCD EKRAN LİQUİD COOLER
GIGABYTE C201 PANAROMİX M-ATX
KASA NZXT C750 80 BRONZE
sadece ssd ve ekran kartı eksiktir ,çok güçlü bir cihaz.

ayrıca şuan da 3060 lı sistemim var kasaya ekran kartını taksam valorant oynıyabilirrmiyim (valorantan donanım banı yedim ) (crak program kulanırken oldu photosop ve ai)
Sizin laptopun edeceği max max 19-20K. Kasanın sadece anakart işlemci ram üçlüsü 20K eder. Kesinlikle kaçırmayın derim

Sizin laptopun edeceği max max 19-20K. Kasanın sadece anakart işlemci ram üçlüsü 20K eder. Kesinlikle kaçırmayın derim
evet onun farkındayım oyüzden istiyorum ama valoranta banlı iken ekran kartı nada ban gelmişmidir yani oynayabilirmiyim

evet onun farkındayım oyüzden istiyorum ama valoranta banlı iken ekran kartı nada ban gelmişmidir yani oynayabilirmiyim
Genelde banı anakarta atıyorlar diye biliyorum ancak net bir bilgim yok maalesef. En sağlıklısı kartınızı satıp yeni kart almanız olur

Geri