Çözüldü✓ Acil yardım islemci pini yamuk

Geri iade et ugrasma.Istemez ise yazismalar varsa ver savciliga

Anca bu kadar çekebikiyorum. Biri baya bükülmüş gibi

Ekler

• 20250702_134004.webp
    20250702_134004.webp
    366.3 KB · Hit: 27
  • 20250702_134000.webp
    20250702_134000.webp
    385 KB · Hit: 25
iade edebiliyosan et edemiysan sonra duzeltmeye calis dicem de o duzelmez direkt kirilir

belki dedim . bi umut :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade şansı varsa hemen yapın. uğraşmayın
bazı bilgisayarcılar pinleri söküp yenisini lehimliyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır

Çok para ister şimdi. İade etmesi en iyi ihtimal
bazı bilgisayarcılar pinleri söküp yenisini lehimliyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır
belki dedim . bi umut :)

iade şansı varsa hemen yapın. uğraşmayın
Yok o hocam bu iade hacıyatmaz gibi duruyor pinler :kekw:

4 pin iyi 2 pin çok kötü yani düzeltirsin biraz ama riske değmesi için o pinlerin ne işe yaradığına bakmak gerek.
Iade kabul etti satıcı hatta sende kalsın dedi iade tamamlansın deniyeceğim bi :(( sistemin son parçasiydi bu;(

Iade kabul etti satıcı hatta sende kalsın dedi iade tamamlansın deniyeceğim bi :(( sistemin son parçasiydi bu;(
ne ki o işlemci

düzelteceksen 0.5 uç olması lazım kürdanla biraz dikelt hatta lehim tabancası varsa havya yani çok minnak üstüne tut ısınsın düzeltmek daha rahat olur yumuşar kürdan ile azıcık dürt kaldır sonra o şekilde uç niyetine sok düzelt kırılmasını önler yada çok çok çok narin cımbızla

ne ki o işlemci

düzelteceksen 0.5 uç olması lazım kürdanla biraz dikelt hatta lehim tabancası varsa havya yani çok minnak üstüne tut ısınsın düzeltmek daha rahat olur yumuşar kürdan ile azıcık dürt kaldır sonra o şekilde uç niyetine sok düzelt kırılmasını önler yada çok çok çok narin cımbızla
Ryzen 3 3100

ne ki o işlemci

Hocam birde cuk diye oturması şart dimi böyle çalışmaz mı ;D

İşte o pinlerin ne işe yaradığına bakmak lazım. Bazısı boş pin oluyor mesela hiçbir işe yaramıyor hani sök at misali ama bazıları da işte işlemcinin çekirdeği için enerjidir, displayport görüntüsü içindir vs. değişiyor.

Ryzen 3 3100

Hayır tabii ki :D

Alıntıyı görüntüle

ön sıradaki sağdan 4. pin kopmuş.
abovv bu işlemci iflah olmaz gibi ufak eğikler düzelir o kopuk yapılması lazım tamamen yatık olan sökülüp düzeltilip takılması lazım

Geri