Yok o hocam bu iade hacıyatmaz gibi duruyor pinlerAnca bu kadar çekebikiyorum. Biri baya bükülmüş gibi
4 pin iyi 2 pin çok kötü yani düzeltirsin biraz ama riske değmesi için o pinlerin ne işe yaradığına bakmak gerek.Anca bu kadar çekebikiyorum. Biri baya bükülmüş gibi
belki dedim . bi umuto pinler düzelmez çok yatmışlar düzeltmeye başlayınca kırılır büyük ithimalle
iade şansı varsa hemen yapın. uğraşmayınIade için yazayım mı geri? Hiç riske atmadan yoksa uğraşayım mı?
Demediki hocam bana simdj sordum sorun cikarmiyodu dedi
bazı bilgisayarcılar pinleri söküp yenisini lehimliyor ama ne kadar sağlıklı tartışılırbelki dedim . bi umut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade şansı varsa hemen yapın. uğraşmayın
Çok para ister şimdi. İade etmesi en iyi ihtimalbazı bilgisayarcılar pinleri söküp yenisini lehimliyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır
Çok para ister şimdi. İade etmesi en iyi ihtimal
bazı bilgisayarcılar pinleri söküp yenisini lehimliyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır
belki dedim . bi umut
iade şansı varsa hemen yapın. uğraşmayın
Iade kabul etti satıcı hatta sende kalsın dedi iade tamamlansın deniyeceğim biYok o hocam bu iade hacıyatmaz gibi duruyor pinler
4 pin iyi 2 pin çok kötü yani düzeltirsin biraz ama riske değmesi için o pinlerin ne işe yaradığına bakmak gerek.
ne ki o işlemciIade kabul etti satıcı hatta sende kalsın dedi iade tamamlansın deniyeceğim bi( sistemin son parçasiydi bu;(
düzelteceksen 0.5 uç olması lazım kürdanla biraz dikelt hatta lehim tabancası varsa havya yani çok minnak üstüne tut ısınsın düzeltmek daha rahat olur yumuşar kürdan ile azıcık dürt kaldır sonra o şekilde uç niyetine sok düzelt kırılmasını önler yada çok çok çok narin cımbızlaIade kabul etti satıcı hatta sende kalsın dedi iade tamamlansın deniyeceğim bi( sistemin son parçasiydi bu;(
Ryzen 3 3100ne ki o işlemci
düzelteceksen 0.5 uç olması lazım kürdanla biraz dikelt hatta lehim tabancası varsa havya yani çok minnak üstüne tut ısınsın düzeltmek daha rahat olur yumuşar kürdan ile azıcık dürt kaldır sonra o şekilde uç niyetine sok düzelt kırılmasını önler yada çok çok çok narin cımbızla
Hocam birde cuk diye oturması şart dimi böyle çalışmaz mı ;Dne ki o işlemci
düzelteceksen 0.5 uç olması lazım kürdanla biraz dikelt hatta lehim tabancası varsa havya yani çok minnak üstüne tut ısınsın düzeltmek daha rahat olur yumuşar kürdan ile azıcık dürt kaldır sonra o şekilde uç niyetine sok düzelt kırılmasını önler yada çok çok çok narin cımbızla
İşte o pinlerin ne işe yaradığına bakmak lazım. Bazısı boş pin oluyor mesela hiçbir işe yaramıyor hani sök at misali ama bazıları da işte işlemcinin çekirdeği için enerjidir, displayport görüntüsü içindir vs. değişiyor.Hocam birde cuk diye oturması şart dimi böyle çalışmaz mı ;D
Hayır tabii kiRyzen 3 3100
Hocam birde cuk diye oturması şart dimi böyle çalışmaz mı ;D
abovv bu işlemci iflah olmaz gibi ufak eğikler düzelir o kopuk yapılması lazım tamamen yatık olan sökülüp düzeltilip takılması lazım