Neler Yeni

Acil yardım kamera kaydı belli olmuyo ölümlü kaza

null12s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet null
iki önce kardeşim öldü ve nasıl öldüğü belli degil tam kazanın oldugu yeri gören kamera yok fakat 10 m ilerisini gören kamera var ve tam kazadan saniyeler sonra biri oraya motor saklıyo fakat kamera kaydında motor plakası motor ve sürücü belli olmuyo kamera kaydının kalitesini nasıl yükseltcfem bilmiyorum lütfen yardım edin ACİL!!!!

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce hiç başıma gelmedi ama .
Emniyet ekiplerine ulaştır görüntünün kopyasını diyebilirim sana. Ellerindeki imkanlar çok iyi, onlar seni yönlendirirler. Etrafında polis olan tanıdık konu komşu birileri varsa önce bi danış onlara.
Bu arada başın sağolsun.

null12s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet null
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce hiç başıma gelmedi ama .
Emniyet ekiplerine ulaştır görüntünün kopyasını diyebilirim sana. Ellerindeki imkanlar çok iyi, onlar seni yönlendirirler. Etrafında polis olan tanıdık konu komşu birileri varsa önce bi danış onlara.
Bu arada başın sağolsun.
biz polise dedik arastiracaz diye onlarda tamam arastirin dedi bide polisler pek umursamiyo benim yapabileceğim bi şekil yok mudur uygulama vesayre felan

Kaan2327

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan Kaya
biz polise dedik arastiracaz diye onlarda tamam arastirin dedi bide polisler pek umursamiyo benim yapabileceğim bi şekil yok mudur uygulama vesayre felan
topaz video ai diye bi uygulama var ama 300 dolar ve iyi bir bilgisayar lazım

null12s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet null
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarın rtx 4060 i5 12400f parasız yapabileceğim bi şekil yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR