Neler Yeni

Yardım ACİL YARDIM KEDİM KULAKLIK KABLOMU KOPARDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet bayzit
Ya dostlar 30 dk öncesine kadar oyun oynuyordum geldi hayvancağız bir de razerın yeşil yeşil kablosu anında kemirdi mahvetti ses çok ufak geliyor %99 azaldı , sağ taraf zaten koptu muhtemelen , hayvancağıza bir şey de denmiyor razer blackshark v2 se edition var ses kartı sağlam ancak ek olarak atıyorum kabloyu kemirdi alalı 6 ay oldu garantiye göndersem razer ücretli kablo değişimi yapar mı acaba çok kafamı açtı gece gece Allah yaşatmasın kimseye gerçekten şimdi mahalle pc dükkanına gitsem hem garantiden olmak istemiyorum hem de boşuna el değsin istemiyorum yetkili servis en iyisi olur olmazsa yapacak yok tabi orası ayrı

Ekler

• IMG_20241114_022810.jpg
    IMG_20241114_022810.jpg
    1.1 MB · Hit: 76

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
Sadettin Y
fotograf ekleyerek razera veya turkiye servisi kimse onu ogrenip mail atın. muhtemelen tamir yapmazlar. yaparlarsa da yeni kulaklik fiyatına olabilir.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
emir yapar
Dayı kaplan mı besliyon o ne ak

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet bayzit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dayı kaplan mı besliyon o ne ak
Haci ben açıverdim o sarma kablonun ust alt tarafını ama onun dışında 3-5 saniyede mahvetti bilmiyorum ki gerçekten yüzüne baksan tatlılar tatlısı ama saniyeler içinde 3 bini çöp etti vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum

yusufman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Haci ben açıverdim o sarma kablonun ust alt tarafını ama onun dışında 3-5 saniyede mahvetti bilmiyorum ki gerçekten yüzüne baksan tatlılar tatlısı ama saniyeler içinde 3 bini çöp etti vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum
dostum lehim kapacak kabiliyete sahipmisin

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
emir yapar
Aynen dediğin gibi bakınca tatlı ama işte :) Olsun sağlık olsun Allah beterinden saklasın

yusufman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
dostum lehim kapacak kabiliyete sahipmisin
garanti gitmesin demişsin sonradan gördüm
servis ücretini araştırmaya çalış ama ucuzu olcagını sanmam
bilgisayarcı güvenebilirsen ver ama bilgisayarcıdan ziyade elektronıkle ugraşan bi yer bulursan daha saglma yapar max 100 tl alır işcilik diye tahmin edıyoerum

yusufman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Lehim yaparım fakat elimde makine vs yok hiç tanıdık lehim yapan insan da yok o sebepten benim yapmam çok zor
sor soruştur ufak bi elektronıkçi bul kablosunu sen sipariş ver adamda da lehime götürürsün olmadı
garanti gitmeden ucuza halletmen zor gibi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Yusuf
Ya dostlar 30 dk öncesine kadar oyun oynuyordum geldi hayvancağız bir de razerın yeşil yeşil kablosu anında kemirdi mahvetti ses çok ufak geliyor %99 azaldı , sağ taraf zaten koptu muhtemelen , hayvancağıza bir şey de denmiyor razer blackshark v2 se edition var ses kartı sağlam ancak ek olarak atıyorum kabloyu kemirdi alalı 6 ay oldu garantiye göndersem razer ücretli kablo değişimi yapar mı acaba çok kafamı açtı gece gece Allah yaşatmasın kimseye gerçekten şimdi mahalle pc dükkanına gitsem hem garantiden olmak istemiyorum hem de boşuna el değsin istemiyorum yetkili servis en iyisi olur olmazsa yapacak yok tabi orası ayrı
mahallede televizyon priz mriz gibi işleri yapan esnaflardan birinde çok ucuza lehimle tamir ettirirsin. bu arada kediye helal olsun ağzının tadını biliyormuş adammış helal la ona :D

lexerotk

80+ Bronze
Kedine şu içinde Catnip olan çiğneme oyuncaklarından almanı tavsiye ederim.

yusufman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
mahallede televizyon priz mriz gibi işleri yapan esnaflardan birinde çok ucuza lehimle tamir ettirirsin.
kaba iş yapan adam mahvedebilir parazite neden olabilir lehimi temiz yapmassa düz kulaklık olsa sırıtmaz ama biraz üst seviye kulaklıklarda sorun olabilir.
3 5 yer gez mümkünse adamların çalışma masalarına bi göz at elektrikten çok elektronik le ilgilenen daha temiz yapar diye düşünüyorum

Top Bottom