Neler Yeni

Yardım ACİL YARDIM KEDİM KULAKLIK KABLOMU KOPARDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet bayzit
Kedinin fotosunu atar mısın, suçluyu teşhis edelim :D
Hala durmuyor ki hayvan iki saniye foto cekeyim dedim duruma bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha 8-9 aylık ne kadar engel olsan da dinlemiyorlar bir de cins ben köyde tarlada buldum eve aldım arkadaş ısırma oyuncagı önermis alırım muhtemelen

Ekler

• IMG_20241114_030432.jpg
    IMG_20241114_030432.jpg
    1.1 MB · Hit: 32

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
Hala durmuyor ki hayvan iki saniye foto cekeyim dedim duruma bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha 8-9 aylık ne kadar engel olsan da dinlemiyorlar bir de cins ben köyde tarlada buldum eve aldım arkadaş ısırma oyuncagı önermis alırım muhtemelen
Aman hocam kabloyu koparmış parmağını koparmasın bi de 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet bayzit
kaba iş yapan adam mahvedebilir parazite neden olabilir lehimi temiz yapmassa düz kulaklık olsa sırıtmaz ama biraz üst seviye kulaklıklarda sorun olabilir.
3 5 yer gez mümkünse adamların çalışma masalarına bi göz at elektrikten çok elektronik le ilgilenen daha temiz yapar diye düşünüyorum
Ya hocam esnaf uyusuk saglam adam tabii ki var fakat bulmasi zor herkes "Ben o kadar bilmiyorum tv ciler daha iyi yapar " kafasındalar zaten , yarın artık telefonla arayacağım umarim yaparlar yapmazlarsa el mecbur gidicez yaptiricaz o da olmadı tanidik adam cikaricaz bir yerden

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
Ya dostlar 30 dk öncesine kadar oyun oynuyordum geldi hayvancağız bir de razerın yeşil yeşil kablosu anında kemirdi mahvetti ses çok ufak geliyor %99 azaldı , sağ taraf zaten koptu muhtemelen , hayvancağıza bir şey de denmiyor razer blackshark v2 se edition var ses kartı sağlam ancak ek olarak atıyorum kabloyu kemirdi alalı 6 ay oldu garantiye göndersem razer ücretli kablo değişimi yapar mı acaba çok kafamı açtı gece gece Allah yaşatmasın kimseye gerçekten şimdi mahalle pc dükkanına gitsem hem garantiden olmak istemiyorum hem de boşuna el değsin istemiyorum yetkili servis en iyisi olur olmazsa yapacak yok tabi orası ayrı
yei kualklığın hayırlı olsun ona hiç bişey yapmazlar benimde oyle bi kulaklığım vardı çop oldu

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
chade
atma zamanın gelmiş :censored:

Top Bottom