Neler Yeni

Acil Yardım Laptop Açılmıyor!!!

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
Oyun oynarken birden gitti siyah ekran geldi kapandı. 5-10 dk bekledim açma tuşuna bastım bir uyarı ekranı geldi.

CMOS sağlama toplamı geçersiz. CMOS varsayılan yapılandırmaya sıfırlanacak ve bilgisayar yeniden başlatılacak. Daha sonra, değişip değişmediklerini görmek için lütfen BIOS kurulum seçeneklerini kontrol edin.

CMOS Sıfırlama (502)

ENTER - Bilgisayarı yeniden başlatın

Böyle bir yazı olan ekran. Hiçbir şeye başladım sonra açıldı ve Pin isn't available. Tekrar ayarlayın yazısı çıktı nedir bu?

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
Oyun oynarken birden gitti siyah ekran geldi kapandı. 5-10 dk bekledim açma tuşuna bastım bir uyarı ekranı geldi.

CMOS sağlama toplamı geçersiz. CMOS varsayılan yapılandırmaya sıfırlanacak ve bilgisayar yeniden başlatılacak. Daha sonra, değişip değişmediklerini görmek için lütfen BIOS kurulum seçeneklerini kontrol edin.

CMOS Sıfırlama (502)

ENTER - Bilgisayarı yeniden başlatın

Böyle bir yazı olan ekran. Hiçbir şeye başladım sonra açıldı ve Pin isn't available. Tekrar ayarlayın yazısı çıktı nedir bu?
hp victus mu kullanıyorsun

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
Sürekli mi oluyor bu? Çünkü şuan Türkiye'de değilim. Kıbrıs'ta okuyorum. Şuan servise gonderemem ürünü
yani bazen açılıp bazen açılmama o ekrana atma durumu oluyor denedikçe bilgisayar açılır, bir zararı var mı bilmiyorum.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bazen açılıp bazen açılmama o ekrana atma durumu oluyor denedikçe bilgisayar açılır, bir zararı var mı bilmiyorum.
Açıldı ama Microsoft hesabım tr telefonum kayıtlı kalmış. Akşam gibi doğrulama kodu alıp evdekilerden deneyeceğim. Olmazsa ürünü belki buradan direkt sevrise kargolama vardır o şekilde yaparım araştırayım Kıbrıs olayını bi ben hocam.

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
Açıldı ama Microsoft hesabım tr telefonum kayıtlı kalmış. Akşam gibi doğrulama kodu alıp evdekilerden deneyeceğim. Olmazsa ürünü belki buradan direkt sevrise kargolama vardır o şekilde yaparım araştırayım Kıbrıs olayını bi ben hocam.
gönderin hocam bizim ünite 7-8 kişi yaşadı o sorunu

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
gönderin hocam bizim ünite 7-8 kişi yaşadı o sorunu
Peki amazondan almıştım dao belgesi alın iade veya değişim yapalım dediler. Ben iade almayı daha mantıklı düşünüyorum. Hp victus tasarımı sade doye almıştım ve şuana kadar bu sorun dışında sorun yaşamadım. İlk oluyo. Hp den devam edeyim mi değişim isteyip? Yoksa farklı markaya mı döneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi hplerde var bu victus 16 larda var mı bende laptop almayı düşünüyorum da hpden
Benim ki victus 16.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
60k ya ne alıyım sence s0001ntyi düşünüyodum normalde
Valla ben de bu laptop satayım üzerine para ekleyip 60klik laptop alayım diyordum. s1002nt. Bu modeli önerdiler bana bu forumda. Bu olaydan sonra garnatiye yollayıp para idesi kovalicam olursa o şekilde yenisini alcam

Top Bottom