sahibindede bi ipad ilanı attım ipad 12.9 pro 2020 128 likyanında apple pen 2 ile işte bi kadın yazdı yurt dışından yazıyormuş değişik bi ülke dedi hatıralmıyorum şuan wp den yazdı nuraması 233 ile başlıyordu ganadaki yeğenine alacagını söyledi dolar üzerinden en son kaç olur dedi 900 yazdım ama 870 olur dedim bana uygun ben 1200 vereceğim kargo parası vesaiyre için ganadaki yeğenime karoglayabilirmisinz bunu dedi farketmez bana dedim ptt ile kargolarım dedim ücret yeterse yeter dedi araştırdım gerçekten fazlasıyla yetiyor 70 dolar falan anca ediyor 1 kg de ptt ürün 1kg gelir gelmez zaten öyle bişe neyse banka bilgilerimi istedi bi arkadaşı türkler güvenilir demiş ondan senin ilanını gördüm falan dedi tabi bu konuşmalar iniglizce geçiyor en son banka bilgierimi eksiksiz attım swift code falan istedi sabah parayı göndereceğim gönderdikten sonra tam adresi atacağım sana dedi oraya kargola lütfen dedi tamam see you dedim bitti konuşma çokmu şanslıyım yoksa dolandırlıyormuyum anlamadım pek hayırlısı tabletin türkiye fiyatı 13.500 kalemle beraber 15 civarı falan 1200 dolar 22 bin lira yapıyor hadi 100 dolar gitse kargoya 1100 dolar 20 bin lira yapıyor direkt 14 pro max alırım yurt dışı valla ; şaka bi yana bi sıkıntı çıkma ihitmali varmıdır babama söyledim şey diyor yurtdışında daha ucuz neden burdan alıyor 2. el olarak yada neden fazla para veriyor sen 870 demişken falan banada yanlış gelmedi ama önce parayı göndereceğim dediği için pek bi korkum yok açıkcası