Neler Yeni

Acile gitsem iğne yaparlar mı?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
3 günde 2 kere acile gittim 2side salgın var deyip yolladı sadece birisi serum taktırdı. 2 gündür koku alınca veya normal zamanda acayip midem bulanıyor ve kusamiyorum. Yazında olmuştu iğne vurulunca geçmişti. Şimdi tek başıma 18 yaş altiyim acile gitsem iğne vururlar mı?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Furkan Demirtaş
2 gündür ben de feci hastayım ya salgın var herhalde

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
dışardan vücuduna maddeler sokmak yerine doğal yöntemler dene ve uzun süre ilaç ile kendini iyileştirme
uzun vadede etkisini çok iyi görürsün insanı ilaca bağlı kılan şeyde ilacın ta kendisi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dışardan vücuduna maddeler sokmak yerine doğal yöntemler dene ve uzun süre ilaç ile kendini iyileştirme
uzun vadede etkisini çok iyi görürsün insanı ilaca bağlı kılan şeyde ilacın ta kendisi
Doğal yöntemlerden kastın nedir? Bı memlekete geldik 3 gündür anca evde yatıyorum

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Doğal yöntemlerden kastın nedir? Bı memlekete geldik 3 gündür anca evde yatıyorum
Bitkisel çaylar, nane, zencefil ve limon gibi doğal ürünler ağrı ve akıntıyı hafifletebilir. Ancak asıl mesele, uzun süre doktora gitmemekte ve yapay ilaçları kullanmamakta başlar.

İlaçlar yüzünden vücut kendi yapabileceği şeyi dışardan bekler hale geliyor.
Yinede hatırlatayım bu dediklerimden sonra ilacı bıraktığında hemen iyileşeceğin anlamına gelmez. Ancak uzun vadede bunun etkisini görürsün. Vücudun doğal savunma mekanizması güçlenir.
Bu sayede hastalıklara karşı daha dirençli hale gelirsin ve hasta olsan bile hafif belirtilerle, kısa sürede iyileşirsin.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitkisel çaylar, nane, zencefil ve limon gibi doğal ürünler ağrı ve akıntıyı hafifletebilir. Ancak asıl mesele, uzun süre doktora gitmemekte ve yapay ilaçları kullanmamakta başlar.

İlaçlar yüzünden vücut kendi yapabileceği şeyi dışardan bekler hale geliyor.
Yinede hatırlatayım bu dediklerimden sonra ilacı bıraktığında hemen iyileşeceğin anlamına gelmez. Ancak uzun vadede bunun etkisini görürsün. Vücudun doğal savunma mekanizması güçlenir.
Bu sayede hastalıklara karşı daha dirençli hale gelirsin ve hasta olsan bile hafif belirtilerle, kısa sürede iyileşirsin.
Doğru diyorsun hocamda ilk gün 3 kere falan içtim bitkisel çay ancak etki etmedi. Şuan yediğimi kusuyorum mesela napacam bilemiyorum

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Doğru diyorsun hocamda ilk gün 3 kere falan içtim bitkisel çay ancak etki etmedi. Şuan yediğimi kusuyorum mesela napacam bilemiyorum
durum baya ilerlemiş doktor şart gibi vücuda takviye gerek
acile gitseniz serum sizi daha iyi edebilir veya orada ne önerirseler
şimdilik benim dediğim şeyleri es geçin doktora görünün

Top Bottom