Acilinden Bir Mouse Önerisi

Alikndkc

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
2000
Değerli forumdaşlarım 2000 max bütçem var fps oyunları çok ağırlıklı oynuyorum CS valo gibi gibi sizden fp olsun tam bir canavar olsun öneri istiyorum.
Kablosuz olmasını istiyorum bilginiz olsun.

Bunu çok beğendim ama 2400 de verilir mi bilemedim bir size sorayım dedim 8000hz olması çok ilgimi çekti.

Değerli forumdaşlarım 2000 max bütçem var fps oyunları çok ağırlıklı oynuyorum CS valo gibi gibi sizden fp olsun tam bir canavar olsun öneri istiyorum.
tutuş tarzın?
el boyutun?
wraith'in satış sonrası desteği iyi değil. ürün satın aldıktan sonra bir problem ile karşılaşırsan başın ağrıyabilir.

tutuş tarzın?
el boyutun?
wraith'in satış sonrası desteği iyi değil. ürün satın aldıktan sonra bir problem ile karşılaşırsan başın ağrıyabilir.
Hocam bazen tam kavrıyorum bazen pençe diyebiliriz el boyutumda tam orta standart diyebiliriz büyük değil elim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rampage smx-r44 kullanıyorum razer muadili rezil bir mouse onun boyutuna alıştım diyebiliriz

Hocam bazen tam kavrıyorum bazen pençe diyebiliriz el boyutumda tam orta standart diyebiliriz büyük değil elim

Rampage smx-r44 kullanıyorum razer muadili rezil bir mouse onun boyutuna alıştım diyebiliriz
atk a9 plus'a bakabilirsin

hocam sağ elinizi kullanıyorsanız kesinlikle deneyin elinize oturmazsa veya beğenmez iseniz iade edebilirsiniz şahsi deneyimi g pro superlight 2 dex den sonra alacağım en fp mousedir kendisi.

Wraith'den Fantech Helios 3 bak

1.999 TL

kablolusunu kullanıyoruz eşimde pembe model o, bende beyaz model d var. arkadaşa aldırdım yakın zamanda kablosuzunu çok beğendi. gaming gecesinde denk getirip 1700e falan da kendime alıcam yakın zamanda

Hangi markanın
"atk a9 plus"
başka satıcısı olabilir. emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,339
Üyeler
195,342
Son üye
Megas