Neler Yeni

Acill yardım Pc alacağım ama kredi kartı limiti yetmiyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Taksit ile bi 20k civarı pc tolayacağım ama limit yetmiyor bi 5k limit var kart akbank ne yapar yükseltebilirm bunu ve hangi bankaya başvuru yaparsam aniden 20k limiti olan bi kart verir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit ile bi 20k civarı pc tolayacağım ama limit yetmiyor bi 5k limit var kart akbank ne yapar yükseltebilirm bunu ve hangi bankaya başvuru yaparsam aniden 20k limiti olan bi kart verir
?

Yokmu cevp verecek ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
yukarıda konuyu yükselte basarak yükseltebilirsiniz konuyu.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayır birden limit yükselmez öyle ama şöyle dene birde oraya maaş yazılıyor maaşı yüksek tut atıyorum 15/20k yaz limit artırımı talebinde bulun 20k yaz bakalım ama bunun garantisi yok

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır birden limit yükselmez öyle ama şöyle dene birde oraya maaş yazılıyor maaşı yüksek tut atıyorum 15/20k yaz limit artırımı talebinde bulun 20k yaz bakalım ama bunun garantisi yok
42k maaş yazmışım ztn uzun zamandır kayıtlı o ama hala yükseltmiyorlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Satriani

80+ Bronze
Maaş yazmak yeterli olmaz, bunun için düzenli para akışı gerekli. O zaman sürekli artış talebi açık olursa durmadan artıyor.
Ben maaş hesabım olmamasına rağmen sürekli Garanti üzerinden işlem sağladığım için neredeyse her ay düzenli artış yaptılar. En son 40K oldu ben durdurdum. :LOL:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Maaş yazmak yeterli olmaz, bunun için düzenli para akışı gerekli. O zaman sürekli artış talebi açık olursa durmadan artıyor.
Ben maaş hesabım olmamasına rağmen sürekli Garanti üzerinden işlem sağladığım için neredeyse her ay düzenli artış yaptılar. En son 40K oldu ben durdurdum. :LOL:
Hocam para akışıda var ama oda olmuyor ne yaptıysam beceremedim müşteri hizmetlerinide aradım onlarda sadece talepte bunlunmak dışında başka hiçbirşey yapmadılar ve ztn oluşturdukları talebide olumsuz yanıt verdiler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
mehmet mine
Yanlış bilmiyorsam herhangi bir bankaya borcun varsa ödenmemiş zamanı geçmiş ondan dolayı limit arttıramazsın. Findeks raporundan borcu oldugunu gördü arkadaş oda artıramıyordu. Banka uygulamasına ilişkin giriyor borc görünmüyor aradı bankayı 300 tl borç varmış bir yerde onu ödedi öyle kartını arttırdı limiti. Fayda eder mi bilmem

Bünyamina

80+ Platinum
Yanlış bilmiyorsam herhangi bir bankaya borcun varsa ödenmemiş zamanı geçmiş ondan dolayı limit arttıramazsın. Findeks raporundan borcu oldugunu gördü arkadaş oda artıramıyordu. Banka uygulamasına ilişkin giriyor borc görünmüyor aradı bankayı 300 TL borç varmış bir yerde onu ödedi öyle kartını arttırdı limiti. Fayda eder mi bilmem
Tek bir nedeni bu olamaz eğer böyle bir şey olsa kendiside öğrenirdi

Politikaları kesin bilmiyoruz keredi notun kredi derinliğin kredi kartı kullanım süren ha birde yatan maaşın arada çektiğin kredi felan hepsi etkiliyor

Öyle bir limit vermesi zor onu yükseltemiyorsan 20k yı başka bankaya başvurunca almak zor ya

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Peki hocam önerebileceğin bir şey varmı yani hani taksit başka nasıl alabilirm

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
mehmet mine
Tek bir nedeni bu olamaz eğer böyle bir şey olsa kendiside öğrenirdi

Politikaları kesin bilmiyoruz keredi notun kredi derinliğin kredi kartı kullanım süren ha birde yatan maaşın arada çektiğin kredi felan hepsi etkiliyor

Öyle bir limit vermesi zor onu yükseltemiyorsan 20k yı başka bankaya başvurunca almak zor ya
Tek nedeni oydu 300 tl den sonra düzeldi

Top Bottom