Neler Yeni

Yardım Acilll S24 FE 256 MI YOKSA Z FLIP 5 MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ramazan Baygara
Dostlar telefon alacağım çok hızlı yardım edermisiniz 1 yıllık z flip 5 mi yoksa s24 fe mi sıfır 256 gb hangisi beni oyun performansı ve akicilik olarak üzmez fiyatları aynı

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirhan
S24 FE, işlemciler benzer zaten, Antutu'da ve GeekBench'te S24 FE biraz daha iyi, kamare ve özellik bakımından da S24 FE daha dolu, ayrıca Flip çok saçma değil mi ya? Katlanır yapacağız diye hadi Fold'lar iyi yine ekranı büyük oluyor falan da Flip'ler hiç ilgimi çekmiyor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ramazan Baygara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 FE, işlemciler benzer zaten, Antutu'da S24 FE biraz daha iyi, özellik bakımından da S24 FE daha dolu, ayrıca Flip çok saçma değil mi ya? Katlanır yapacağız diye hadi Fold'lar iyi yine ekranı büyük oluyor falan da Flip'ler hiç ilgimi çekmiyor ya.
Hocam bende oyun oynarken z flipin ekranı kirilir rahatsız eder diye tereddutdeyim bence 2 ye katlayıp cepe atmak çok iyi s 24 un de cerceveleri biraz rahatsız etti

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,778
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dostlar telefon alacağım çok hızlı yardım edermisiniz 1 yıllık z flip 5 mi yoksa s24 fe mi sıfır 256 gb hangisi beni oyun performansı ve akicilik olarak üzmez fiyatları aynı
Oyun oynayacaksanız s24 fe alın z flip ile oyun o kadar zevkli olmaz gibi

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirhan
Hocam bende oyun oynarken z flipin ekranı kirilir rahatsız eder diye tereddutdeyim bence 2 ye katlayıp cepe atmak çok iyi s 24 un de cerceveleri biraz rahatsız etti
Hiç bulaşmayın bence Flip'e, ekran kırılacağından değil de bataryası az, işlemcisi S24 FE'dan biraz daha düşük, kamerası biraz daha düşük. Tek artısı katlanması, o da sizin açınızdan, bana göre o bile eksi, katlanınca çok kalınlık yapacak, saçma yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,720
Üyeler
171,432
Son üye
dark300
Top Bottom