ACİLLLL KULAKLİK YARDİMİ!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaşlar 1 aydır araştırıyorum çok arada kaldım olumlu olumsuz bir sürü yorum aldım şimdi ben kablosuz kulaklık Alaçam çoğuunlukla hikaye oyunlar ama fps oyunlarında oyniyacagim yayıncı değilim mikrofonun çok iyi olmasına gerek yok günde oyniyacagim maks 2,3 saat
Şimdi hyperx cloud 3 wireless 4 bin TL
Steel sries nova 5 (5,500) TL
Hs80 Corsair (5,6 arası )
Logitech g733 (5,6 arası )
Bunları çok araştırdım ama arada kaldım size zahmet onenirmisinizn

Arkadaşlar 1 aydır araştırıyorum çok arada kaldım olumlu olumsuz bir sürü yorum aldım şimdi ben kablosuz kulaklık Alaçam çoğuunlukla hikaye oyunlar ama fps oyunlarında oyniyacagim yayıncı değilim mikrofonun çok iyi olmasına gerek yok günde oyniyacagim maks 2,3 saat
Şimdi hyperx cloud 3 wireless 4 bin TL
Steel sries nova 5 (5,500) TL
Hs80 Corsair (5,6 arası )
Logitech g733 (5,6 arası )
Bunları çok araştırdım ama arada kaldım size zahmet onenirmisinizn
Mikrofon önemli değilse bence G733 almalısın.

Çok aşırı bilgim yok ama 3-5 detay vereyim hocam. C3 wireless biraz kullandım bence hoştu ama genel olarak sesi kısık diyorlar ama dolby alıp eq ayarı yaparsan sorun çözülecektir rahat kulaklık ama deri olması yazın problem. Nova 7 kullandım biraz kullandığım en rahat kulaklık olabilir kuş gibiydi ama biraz daha günlük kullanımlık kulaklık gibi geliyor zaten bir çok yerde de gömen gördüm ses kasma konusunda. Hs80 aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum cidden rahat bana göre hem deriden hem kumaştan daha iyi çünkü ikisinin ortası miki mükemmele yakın alacaksan max modelini en çok önplana çıkan al batarya farkı var ve kulaklığı hassas kullanmaya önem göster derim takarken çıkarırken çünkü hem üstleri hassas böyle ayrılmalar başladı hem de menteşesi arıza ve tamiri yok servis 3.5k istedi değişim yaparız dedi ben biraz bağlantı problemleri yaşamıştım ama kendi kendine ıslah oldu kulaklık. g733ü taktım hissi dandik geldi diye fırlattım hiç kullanmadım nasıldır bilemem

Cloud 3 fiyatı iyi servisi iyi sesi iyi Bataryası iyi daha ne istiyorsun

Cloud 3 ama kablolu. Al rahatına bak.

Arkadaşlar aynı konuda bende takıldım kaldım, razer blackshark v2 pro vs de önerdiler ama bana bir malzemesi vs hassas geldi hyperx deki gibi, tasarımlarıda birbirine çok yakın, mik kalıtesi efsane dediler ama seste nasıl bilmiyorum bende arada kaldım steel series hyperx ve razer arasında kaldım corsairin tasarımı hosuma gitmedi kalitesini bilmiyorum pek, mikrofonun sabit olması vs baya sıkıntı gibi geldi kullanırken sanırsam dikkat etmek lazım.

Cloud 3 wireless al
daha demin yayında biriside de hyperx cloud 3 wirelesi önerdi bana ses kalitesi vs çok iyi dediler, uygulaması varmış sanırsam. Ama kiminle konuştuysam sesin çok iyi demiş arkadaşa,birde sanırım 120 saatlık ömrü varmış tek şarjda. 2-3 saatte full şarj oluyormuş

Arkadaşlar aynı konuda bende takıldım kaldım, razer blackshark v2 pro vs de önerdiler ama bana bir malzemesi vs hassas geldi hyperx deki gibi, tasarımlarıda birbirine çok yakın, mik kalıtesi efsane dediler ama seste nasıl bilmiyorum bende arada kaldım steel series hyperx ve razer arasında kaldım corsairin tasarımı hosuma gitmedi kalitesini bilmiyorum pek, mikrofonun sabit olması vs baya sıkıntı gibi geldi kullanırken sanırsam dikkat etmek lazım.
Blackshark v2 pro alacaksan 2023 modelini almak lazım hocam bir de menteşe problemi var diye duydum o kulaklıkta da

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,611
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94
Geri