Açılmayan bilgisayarım

ege123456

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarımda sorun var tuşa basıyorum en az 3 kere gücü kesip yeniden açıyor kendini en sonunda da açıyor ve sonra hiç görüntü gelmiyor monitör kulaklık mouse klavye çalışmıyor ama başka yerde bu dış donanım birimleri sorunsuz çalışıyor internet üzerinden bios sıfırlamayı denedim o da olmuyor napmam gerekiyor acaba

Merhaba, bios sıfırlamak için anakart üzerindeki pili çıkartıp bir süre bekledikten sonra takın sıfırlanmış olacaktır.

Kasadan başlatmak yerine anakartın power sw pinlerine kısa devre yapıp çalıştırmayı denediniz mi?

Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarımda sorun var tuşa basıyorum en az 3 kere gücü kesip yeniden açıyor kendini en sonunda da açıyor ve sonra hiç görüntü gelmiyor monitör kulaklık mouse klavye çalışmıyor ama başka yerde bu dış donanım birimleri sorunsuz çalışıyor internet üzerinden bios sıfırlamayı denedim o da olmuyor napmam gerekiyor acaba
Dahili grafik birimi varsa harici ekran kartını çıkartır mısın. Ayrıca görüntü kablosunu anakarta takın.

Geri