Neler Yeni

Adabeyan kargo saçmalığı

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Sabah annem ve babamın telefonuna adabeyan diye biyerden 2 tane kargo mesajı geldi ama hiç biryerden bir şey sipariş etmedik biz. Büyük ihtimale link dolandırıcı linki bugün birçok kişinin telefonuna gitmiş bu mesaj şikayetvar da gördüğüme göre büyük ihtimale sizinde anne ve babanıza yada size gitmiş olabilir dikkat edin derim.

TİTAN.

80+ Platinum
Sabah annem ve babamın telefonuna adabeyan diye biyerden 2 tane kargo mesajı geldi ama hiç biryerden bir şey sipariş etmedik biz. Büyük ihtimale link dolandırıcı linki bugün birçok kişinin telefonuna gitmiş bu mesaj şikayetvar da gördüğüme göre büyük ihtimale sizinde anne ve babanıza yada size gitmiş olabilir dikkat edin derim.
Evet dolandırıcılar dikkatli olun mesaj banada geldi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bana da gelmiş. Dolandırıcı olmayabilirler ama adamların elinde tüm telefonlar var herhalde :D gerçi sıradan rastgele de atıyor olabilirler. Sistemsel bisi de olmuş olabilir. Adabeyan yazınca kitapçı çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Çevremde tanıdığım hemen hemen herkese gitmiş bu mesaj

zamzom

80+
ben linke tıkladım çünkü linke tıklama ile bir şey olmayacağını biliyorum ardından uygulamada aç diye bir sayfa geliyor trendyol sitesine benzer bir site ona tıklayınca trendyol.apk diye bir dosya indirmek istiyor izin vermedim ve kapatıp çıktım

Hayır merak ediyorum son sürüm android ve apple de bu tarz veri ihlali yapan apklar kurulmaz mutlaka hata çıkartır kolay kolay telefona virüs yapamıyorlar çünkü pc de ki gibi değil saçmalık tamamen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murathan Arıkan
Bana gecenin bi vakti geldi uyku mallığıyla hem linke tıkladım hem de kodu girdim bişey olur mu acaba? İos kullanıyorum gerçi, malware çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama yine de endişelendim.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Bana gecenin bi vakti geldi uyku mallığıyla hem linke tıkladım hem de kodu girdim bişey olur mu acaba? İos kullanıyorum gerçi, malware çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama yine de endişelendim.
Annemde tıklamış bişey olmadı sanmam bişey olcanı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da gelmiş. Dolandırıcı olmayabilirler ama adamların elinde tüm telefonlar var herhalde :D gerçi sıradan rastgele de atıyor olabilirler. Sistemsel bisi de olmuş olabilir. Adabeyan yazınca kitapçı çıkıyor
adabeyan kırtasiye çıkıyo evet ama büyük ihtimale trendyolun yaptı bi saçmalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi okudum trendyol adı altında büyük ihtmale kasım indirimlerinden faydalanarak adam avlıyolar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,554
Üyeler
163,187
Son üye
bloklendro
Top Bottom