Neler Yeni

Adamın birisi "Steamden ban yicen bro" diye discorddan yazdı.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Adamın biri dcden bana yazdı ve birisinin onu dolandırdığını , yanlışlıkla benim profilimi rapor ettiğini ve 24 saat içinde ban yiyeceğimi söyledi aşağıya konuşmaları bırakacağım. (Linke tıklamadım bilginiz olsun)
Olurda gerçekse dedikleri ve ban yersem ne yapmam gerekli?
1611667874925.png

1611667927811.png

1611667940361.png

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Adamın biri dcden bana yazdı ve birisinin onu dolandırdığını , yanlışlıkla benim profilimi rapor ettiğini ve 24 saat içinde ban yiyeceğimi söyledi aşağıya konuşmaları bırakacağım. (Linke tıklamadım bilginiz olsun)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gerçek olduğunu sanmıyorum hocam. Eğer olurda ban yerseniz, durumu ticket atarsınız yardımcı olurlar

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Ban yiyeceğinizi sanmam genelde böyle insanlar şantaj yapmak için kullanıyorlar. Kulak asmayın.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Vay be... Para istememiş. Para istemediği için aşırı şaşkınım şuan. Genelde oyun - skin - kart veya para isterler.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu tür kişilere inanmayın bunlar genellikle sizden para felan talep ederler, üstü kapalı tehdit ederler tek amaçları sizi korkutmaktır dc den ona küfredip engelleyebilirsiniz.(küfür kısmı size bağlı ama bu insanlar en ağır küfürleri hakediyor)

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ban yiyeceğinizi sanmam genelde böyle insanlar şantaj yapmak için kullanıyorlar. Kulak asmayın.
Adamın şantaj yapacağını zannetmiyorum korktuğunu ve yardım etmek istediğini söylüyor ve umarım ban yemezsin tarzı şeyler diyor sende yaz supporta sende mesaj gönder diyor

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Adamın şantaj yapacağını zannetmiyorum korktuğunu ve yardım etmek istediğini söylüyor ve umarım ban yemezsin tarzı şeyler diyor sende yaz supporta sende mesaj gönder diyor
Şuanlık siz sakin olun 24 saat geçsin eğer gerçekten ban yerseniz tekrardan destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Şuanlık siz sakin olun 24 saat geçsin eğer gerçekten ban yerseniz tekrardan destek ile iletişime geçebilirsiniz.
Linkleri tıklamadan kontrol ettim linkler sahte değil URL ler orijinal siteyle birebir aynı duruyor

Top Bottom