Neler Yeni

Adamın birisi "Steamden ban yicen bro" diye discorddan yazdı.

Berke Gözükara

80+ Bronze

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Linkleri tıklamadan kontrol ettim linkler sahte değil URL ler orijinal siteyle birebir aynı duruyor
Peki senle neden iletişime geçmiş o zaman ban yiyecek olsaydın umursamazdı bile amacı neymiş yani onu öğrenmeye çalış.
Bana kalırsa dolandırıcı gibi duruyor.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hatta sonunu okumadım ama seni kesinlikle bir 'Steam yetkilisi' olduğunu iddia ettiği biriyle görüştürecektir.
Discordunu verdi steamini verdi mayor carol diye birisinin sanırım dediğiniz gibi çıktı tabikide yazmadım önce bi hesap banlansın ondan sonrasını hallederiz

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Peki senle neden iletişime geçmiş o zaman ban yiyecek olsaydın umursamazdı bile amacı neymiş yani onu öğrenmeye çalış.
Bana kalırsa dolandırıcı gibi duruyor.
Uğraşmayın boşuna. Yıllardır bilinen sürekli görülen dolandırıcılık taktiği, bana da yapıldı, youtube'da da var. Engelle geç, sana steam yetkilisi diye bir fake steam profili atacak, aslında kendi yan hesabı, sonra hesabını çalacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discordunu verdi steamini verdi mayor carol diye birisinin sanırım dediğiniz gibi çıktı tabikide yazmadım önce bi hesap banlansın ondan sonrasını hallederiz
Aynen dediğim gibi işte.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Uğraşmayın boşuna. Yıllardır bilinen sürekli görülen dolandırıcılık taktiği, bana da yapıldı, youtube'da da var. Engelle geç, sana steam yetkilisi diye bir fake steam profili atacak, aslında kendi yan hesabı, sonra hesabını çalacak.
Banada yapılmıştı işte bu yüzden eminim diyorum, tabii ki ben direk engelleyip geçmiştim.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen dediğim gibi işte.
Adam supportla konuş iletişime geç diyor bende dedim bi ban yiyelim hele ondan sonra hallederiz diye şirketler için müşteriler önemli birini kaybetse etrafındakilere söyler ve müşteri kaybetmeye başlar hele steam gibi bir şirket buna çok dikkat eder dedim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ban yiyecekseniz neden sizinle iletişim kuruyor? Ben olsaydım rapor ticket atardım önüme bakardım. Hesabınız sanırım değerli çünkü benim Steam hesabı bir ara sitelerden 200 dolarlık skin gelince hesabın değeri 3500 TL'lere ulaşmıştı. Bence sizin hesabınız da değerli o yüzden böyle bir şey uyguluyor.
Benim hesap fırlayınca herkes link atmaya başlamıştı.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ban yiyecekseniz neden sizinle iletişim kuruyor? Ben olsaydım rapor ticket atardım önüme bakardım. Hesabınız sanırım değerli çünkü benim Steam hesabı bir ara sitelerden 200 dolarlık skin gelince hesabın değeri 3500 TL'lere ulaşmıştı. Bence sizin hesabınız da değerli o yüzden böyle bir şey uyguluyor.
Benim hesap fırlayınca herkes link atmaya başlamıştı.
1611668817620.png

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_