LordCalap
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Test yapmıştım fakat hatırlamıyorum. İsterseniz akşam bidaha test yapıp atabilirim.Okuma yazma değerini ölçtünüzmü değerler tutuyormu
Test yapmıştım fakat hatırlamıyorum. İsterseniz akşam bidaha test yapıp atabilirim.Okuma yazma değerini ölçtünüzmü değerler tutuyormu
çektim bi tane teşekkürlerGüncel çoğu bilgisayar da USB 3.0 ve üstü port bulunuyor rahatlıkla alabilirsin
Bu arada bu tarz USB bellekler mesela USB 3.2 ya sadece USB 3.2 de çalışmıyor bütün sürümler destekli oluyor. Sadece performans farkı olur. Hepsinde çalışır yani USB 2.0 3.0 3.1 3.2çektim bi tane teşekkürler
kanka bendede hepsipay birikmişte ürünü alırken bu parayı nasıl kullanacam yardımcı olur musun16tl hepsipay papel vardı 58,83 e siparişi verdim eyv
Bilgilendirme için teşekkürler. Windows atarken işime yarasın gerisi pek önemli değil sağ olunBu arada bu tarz USB bellekler mesela USB 3.2 ya sadece USB 3.2 de çalışmıyor bütün sürümler destekli oluyor. Sadece performans farkı olur. Hepsinde çalışır yani USB 2.0 3.0 3.1 3.2
Kartını seçiyorsun ödeme adımın da hepsipay cüzdan ile öde seçeneğinin seçili olması lazım sonra siparişi tamamlayınca hepsipay den hepsipapelleri kullanıyor kalanı karttan çekiyor.kanka bendede hepsipay birikmişte ürünü alırken bu parayı nasıl kullanacam yardımcı olur musun
teşekkürler kardeşim aldım windows felan kurarken lazım olurKartını seçiyorsun ödeme adımın da hepsipay cüzdan ile öde seçeneğinin seçili olması lazım sonra siparişi tamamlayınca hepsipay den hepsipapelleri kullanıyor kalanı karttan çekiyor.