Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,347
Daha ucuz yok sanırım zaten. Bu fiyata dram falan aramayın
Dram yok bunda.

C seviyesi SSD bir olayı yok. Az fark ile DRAM'li ve B seviyesi Kioxia Exceria G2 alın daha iyi.Daha ucuz yok sanırım zaten. Bu fiyata dram falan aramayınDram yok bunda.
bu seviyeler nerde yazıyorC seviyesi SSD bir olayı yok. Az fark ile DRAM'li ve B seviyesi Kioxia Exceria G2 alın daha iyi.
1500 okuma yazma görmek istiyorsan onu alabilirsin. Dram var diye 1500 okuma yazma tercih etmem şahsen. G2 pek iyi değil bu arada şu seviye muhabbeti biraz garip. Kullanıcı değerlendirmelerini oku istersen G2 nin.C seviyesi SSD bir olayı yok. Az fark ile DRAM'li ve B seviyesi Kioxia Exceria G2 alın daha iyi.
bu seviyeler nerde yazıyor
C seviyesi SSD'de o okuma yazma hızı ne yazar? C seviyesi SATA SSD eski bilgisayarlar için gayet tercih edilebilir, C seviyesi M.2 SSD'ler ise hazır sistemlerde kabul edilebilir. Sıfır C seviyesi M.2 SSD almak için hiçbir sebep yok çok yakın fiyatta B seviyesi SSD'ler var.1500 okuma yazma görmek istiyorsan onu alabilirsin. Dram var diye 1500 okuma yazma tercih etmem şahsen. G2 pek iyi değil bu arada şu seviye muhabbeti biraz garip. Kullanıcı değerlendirmelerini oku istersen G2 nin.
Dediğin gibi hazır sistemlerde tercih edilen bir ssd bu ama okuma yazmayı tam verebiliyor. Canerin ssd tablosuna bende bakıyorum. Entry ve mid range aralarına 1 seviye daha koyulması lazım. Bana desen ki KC2500 mi bu mu o zaman derim KC2500. G2 ile ile bu giriş seviyeler arasında KC2500 970 evo lardaki gibi büyük farklar yok. Bahsettiğin G2 aslında entry mid arası normalde.Garbage (çöp) = F seviyesi![]()
SSD Database - Caner UNCU
docs.google.com
Entry (giriş) = C seviyesi
Mid (orta) = B seviyesi
Mid-plus (orta-üst) = B+ seviyesi
High (üst) = A seviyesi
C seviyesi SSD'de o okuma yazma hızı ne yazar? C seviyesi SATA SSD eski bilgisayarlar için gayet tercih edilebilir, C seviyesi M.2 SSD'ler ise hazır sistemlerde kabul edilebilir. Sıfır C seviyesi M.2 SSD almak için hiçbir sebep yok çok yakın fiyatta B seviyesi SSD'ler var.
Samsunglar olur bak. Birde micronun vardı p5 plus ile aynı seviye olan.Laptop çıkması gen 4 ssd alırım şunlar yerine.
bunda bazılarının teknik bilgileri yanlıştı da modelleri unuttumGarbage (çöp) = F seviyesi![]()
SSD Database - Caner UNCU
docs.google.com
Entry (giriş) = C seviyesi
Mid (orta) = B seviyesi
Mid-plus (orta-üst) = B+ seviyesi
High (üst) = A seviyesi
C seviyesi SSD'de o okuma yazma hızı ne yazar? C seviyesi SATA SSD eski bilgisayarlar için gayet tercih edilebilir, C seviyesi M.2 SSD'ler ise hazır sistemlerde kabul edilebilir. Sıfır C seviyesi M.2 SSD almak için hiçbir sebep yok çok yakın fiyatta B seviyesi SSD'ler var.
Bunlar kişilerin yaptığı ve yazdığı seviyeler. 1 tane tabloya bakıp seviyesi şu diyemezsin. He genelde birbirlerine çok yakın karşılaştırmalar. Kağıt üzerindeki değerlere göre verilen seviyeler inceleme değil.bunda bazılarının teknik bilgileri yanlıştı da modelleri unuttum
gözüme ilk çarpan benim ssd yok bu listede adata 900 proBunlar kişilerin yaptığı ve yazdığı seviyeler. 1 tane tabloya bakıp seviyesi şu diyemezsin. He genelde birbirlerine çok yakın karşılaştırmalar. Kağıt üzerindeki değerlere göre verilen seviyeler inceleme değil.
Mesela 1 tanede bu var. Bunda da G2 giriş seviye olarak geçiyor. Şimdi hangisi doğru ?
![]()
SSDs
docs.google.com
Bu çok eski. Yapan kişi sanırım çok fazla ilgilenmiyor.gözüme ilk çarpan benim ssd yok bu listede adata 900 pro