🔥İndirim Adata Legend 800 500 GB SSD 1199 TL

kullanıyorum güzel ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C seviyesi SSD bir olayı yok. Az fark ile DRAM'li ve B seviyesi Kioxia Exceria G2 alın daha iyi.
bu seviyeler nerde yazıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
C seviyesi SSD bir olayı yok. Az fark ile DRAM'li ve B seviyesi Kioxia Exceria G2 alın daha iyi.
1500 okuma yazma görmek istiyorsan onu alabilirsin. Dram var diye 1500 okuma yazma tercih etmem şahsen. G2 pek iyi değil bu arada şu seviye muhabbeti biraz garip. Kullanıcı değerlendirmelerini oku istersen G2 nin.

bu seviyeler nerde yazıyor
Garbage (çöp) = F seviyesi
Entry (giriş) = C seviyesi
Mid (orta) = B seviyesi
Mid-plus (orta-üst) = B+ seviyesi
High (üst) = A seviyesi
1500 okuma yazma görmek istiyorsan onu alabilirsin. Dram var diye 1500 okuma yazma tercih etmem şahsen. G2 pek iyi değil bu arada şu seviye muhabbeti biraz garip. Kullanıcı değerlendirmelerini oku istersen G2 nin.
C seviyesi SSD'de o okuma yazma hızı ne yazar? C seviyesi SATA SSD eski bilgisayarlar için gayet tercih edilebilir, C seviyesi M.2 SSD'ler ise hazır sistemlerde kabul edilebilir. Sıfır C seviyesi M.2 SSD almak için hiçbir sebep yok çok yakın fiyatta B seviyesi SSD'ler var.

Bu fiyata 1.199 a gayet iyi , ben laptopta kullanıyorum sistem diski olarak bir sıkıntı görmedim. Yazma ömrü sağlık olarak ta yüzdesi kolay düşmüyor.

Laptop çıkması gen 4 ssd alırım şunlar yerine.

Mid (orta) = B seviyesi
High (üst) = A seviyesi

C seviyesi SSD'de o okuma yazma hızı ne yazar? C seviyesi SATA SSD eski bilgisayarlar için gayet tercih edilebilir, C seviyesi M.2 SSD'ler ise hazır sistemlerde kabul edilebilir. Sıfır C seviyesi M.2 SSD almak için hiçbir sebep yok çok yakın fiyatta B seviyesi SSD'ler var.
Dediğin gibi hazır sistemlerde tercih edilen bir ssd bu ama okuma yazmayı tam verebiliyor. Canerin ssd tablosuna bende bakıyorum. Entry ve mid range aralarına 1 seviye daha koyulması lazım. Bana desen ki KC2500 mi bu mu o zaman derim KC2500. G2 ile ile bu giriş seviyeler arasında KC2500 970 evo lardaki gibi büyük farklar yok. Bahsettiğin G2 aslında entry mid arası normalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop çıkması gen 4 ssd alırım şunlar yerine.
Samsunglar olur bak. Birde micronun vardı p5 plus ile aynı seviye olan.

• Beğen
Mid (orta) = B seviyesi
High (üst) = A seviyesi

bunda bazılarının teknik bilgileri yanlıştı da modelleri unuttum

bunda bazılarının teknik bilgileri yanlıştı da modelleri unuttum
Bunlar kişilerin yaptığı ve yazdığı seviyeler. 1 tane tabloya bakıp seviyesi şu diyemezsin. He genelde birbirlerine çok yakın karşılaştırmalar. Kağıt üzerindeki değerlere göre verilen seviyeler inceleme değil.

Mesela 1 tanede bu var. Bunda da G2 giriş seviye olarak geçiyor. Şimdi hangisi doğru ?

• Beğen
Bunlar kişilerin yaptığı ve yazdığı seviyeler. 1 tane tabloya bakıp seviyesi şu diyemezsin. He genelde birbirlerine çok yakın karşılaştırmalar. Kağıt üzerindeki değerlere göre verilen seviyeler inceleme değil.

Mesela 1 tanede bu var. Bunda da G2 giriş seviye olarak geçiyor. Şimdi hangisi doğru ?
gözüme ilk çarpan benim ssd yok bu listede adata 900 pro

hergün yeni bir şey öğreniliyor bu forumda ssd de bile tier list varmış vay arkadaş. hazır konusu açılmışken a tier ne önerirsiniz

Geri